Veel gestelde vragen

In een escape room laat je je vrijwillig opsluiten. Na 60 minuten gaat de deur weer open, tenzij jij eerder ontsnapt door verschillende puzzels en mysteries met je team op te lossen.

Nee. De ervaringen zijn mysterieus, uitdagend en opwindend, maar op geen enkele manier eng.
Je hoeft ook niet bang te zijn claustrofobisch bent. De kamers zijn vrij ruim, niemand wordt gedwongen om iets te doen wat ze niet willen, en je kunt altijd vragen om de kamer te verlaten als je je ongemakkelijk voelt. Dit is nooit eerder gebeurt bij Escape room Rotterdam, maar we zijn er altijd klaar voor.

Absoluut. Misschien is hij wel de slimste speler in het team.

Waarschijnlijk niet. De meeste puzzels zijn leeftijdsonafhankelijk, maar sommige zijn lastig zonder inzicht van volwassenen. We hebben groepen van 14-jarigen gehad en ze hebben het goed gedaan, daarom hebben we de minimum leeftijdseis ingesteld op 14+ voor groepen zonder volwassenen. Voor jongere deelnemers is een chaperonne van 16 jaar of ouder vereist.

Nog zelfs een beetje. We hebben je scherpte nodig en daarbij, de kamers zijn meer dan 100 jaar oud en niet ingericht op aangeschoten bezoekers. We zijn hier behoorlijk streng in en onze gastheren zullen een speler uit het spel verwijderen als ze het gevoel hebben dat ze bedwelmd zijn of het spel verstoren

De prijs voor ‘L Architect is variërend van €129,00 tot €139,00 per spel en de prijs voor Le Residence is eveneens variërend van €129,00 tot  € 139.

6 spelers per kamer is ons maximum. Met meer spelers verandert de groepsdynamiek en is de ervaring minder leuk.

Nee, de locatie heeft helaas een entree trap van 10 treden waardoor rolstoelen niet naar beneden kunnen.

Nee, we accepteren alleen betaalde boekingen. Dit maakt ons systeem sneller en transparanter!

Je kunt je boeking annuleren (of wijzigen) tot 3 dagen voordat de escape room is geboekt, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Binnen 72 uur wordt je volledige boeking in rekening gebracht.

Durf jij de escape rooms van Rotterdam aan?

Kom naar de catacomben van de Arminiuskerk. Ga terug in de tijd en ontrafel de geheimen van de Arminiuskerk, Rotterdam

× Hulp nodig? Whatsapp ons!