Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

GROTE GROEPEN

Je wilt een escape room spelen maar bent met een grote groep? Dit is bij Dr. Watsons in Rotterdam geen probleem. Wij hebben hiervoor diverse arrangementen en wisselprogramma’s. Dr. Watson maakt onderscheid tussen grote groepen van 7 tot 12 personen, 12 tot 24 personen, 24 tot 50 personen en 51+ personen. We bieden verschillende arrangementen aan voor bedrijven of andere grote groepen. Zo hebben wij de bijvoorbeeld de Company Competition, een uiterst geschikt bedrijfsuitje voor bedrijven die hun teambuilding op de proef willen stellen. Ook hebben we een aantal culinaire arrangementen voor mensen die onder het genot van een hapje en een drankje na willen praten.

7 TOT 12 PERSONEN

Voor groepen van 12 personen hebben we diverse mogelijkheden op het menu. Dit is het ideale aantal voor de wisselprogramma’s die wij aanbieden. Zo hebben wij de Bicycle Combi die je zou kunnen proberen. De Bicycle Combi is een wisselprogramma waarbij groep 1 de kamer La Résidence of L’Architecte speelt. Groep twee gaat dan ondertussen met een échte Rotterdamse gids de stad verkennen vanaf de tweewielers. Om het extra leuk te maken kan je deze fietstocht op de tandem beleven.

13 TOT 24 PERSONEN

Escape rooms voor grote groepen van 13 tot 24 personen hebben we ook meerdere arrangementen voor georganiseerd. Eén daarvan is het Dr. Watson Rules the Waves arrangement. Tijdens dit arrangement gaat de eerste groep van 7 tot 12 personen de escape rooms La Résidence en L’Architect in. Ondertussen verzamelt de tweede groep zich bij het opstappunt voor de boot. En niet zomaar een boot, een RIB Boot! Vanaf de oevers van de rivier leer jij Rotterdam beter kennen.

25 TOT 50 PERSONEN

Voor 25 tot 50 personen heeft Dr. Watsons altijd plek. In dit geval kunnen we kiezen uit diverse arrangementen als het cocktailarrangement, gin tasting of het competition arrangement. Dit is zowel mogelijk met als zonder escape room.

Spelers vertellen:

Hele gave Escape Room met veel verschillende uitdagende puzzels. Zeker de moeite waard!

– Suzanne Kepel – 

51 TOT 100 PERSONEN

Bent je met een extreem grote groep van minimaal 51 tot maximaal 100 personen? Kies dan een van onze arrangementen in het formulier of neem telefonisch contact met ons op. Het is dan mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Wij helpen je graag verder!

BEDRIJVEN

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Stop met zoeken! Dr. Watsons heeft speciaal voor jullie diverse arrangementen ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld de competitie aan tijdens de spannende Company Competition. Dit is een arrangement speciaal ontwikkeld voor teambuilding. En wat is een betere manier om teams te testen dan tijdens een escape room competitie? Beoordeel zelf!

LET'S ESCAPE

Doctor watson wacht op jullie

Waar wacht je nog op!? Klik snel op de knop om door te gaan naar onze kamers. Laat de dokter niet te lang wachten, anders wordt de kans op eeuwige isolatie alleen nog maar groter…

Zit je nog met vragen? Wij zijn bereikbaar van 08:30 tot  17:00.

Of bel ons: 010 - 304 1003

Scroll naar top
× Hulp nodig? WhatsApp ons!