Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM MET HET GEZIN

Een lekker dagje weg met de kids, wat moet je dan gaan doen? Onze escape room is het perfecte uitje voor jong en oud. Samen los je de moeilijkste puzzels op in de mysterieuze kamers in de kelders van de Arminiuskerk in hartje Rotterdam. Kom gezellig een escape room spelen met het hele gezin!

WAT IS DE MINIMALE LEEFTIJD VOOR EEN ESCAPE ROOM?

Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. We hebben voor deze leeftijd gekozen omdat de moeilijkheidsgraad van de puzzels dan beter bij hun past. Verder zijn de escape rooms absoluut niet eng. Ze bevatten geen schrikeffecten of andere horror-achtige entiteiten. Hierdoor kan je je samen volledig focussen op de puzzels en is de escaperoom geschikt voor kinderen.

 

UITGAAN NA JE ESCAPE AVONTUUR?

Voor of na de escaperoom heb je misschien nog wat tijd over in Rotterdam. Gelukkig is er genoeg te doen in de buurt van onze escaperoom. Zo zitten de Kunsthal, het museumpark, de Witte de Withstraat en de Koopgoot op loopafstand van de escape room. Na je escapeavontuur stap je gelijk het centrum van Rotterdam binnen en kan je gezellig wat gaan drinken, eten, cultuur snuiven, of winkelen (als vaders dat een goed idee vindt..).

Je kunt ook een borrelarrangement erbij kopen voor €10,- per persoon. Hiervoor krijg je een drankje en een lekkere borrelplank vol met hapjes. Perfect om gezellig na te praten over jullie ervaring, en om te evalueren wat er goed, en misschien minder goed ging.

Kijk ook eens op onze pagina met arrangementen. Daar hebben we meerdere opties om je dag nog verder in te plannen en jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer mogelijkheden en informatie kun je ons altijd bereiken via het contactformulier, of via de telefoon.

Meer dan genoeg keus dus om je dagje Rotterdam compleet te maken!

Spelers vertellen:

Erg leuke kamer, er is goed nagedacht over de puzzels. Redelijk moeilijk. Sfeer ook leuk, zeker de ontvangst ruimte, die was een soort ondergrondse kelder bar onder een kerk. Verhaal ook goed verweven met de lokale geschiedenis! Aanrader

– Leona T

IS EEN ESCAPE ROOM MOEILIJK?

We hebben twee escape rooms met elk een eigen niveau. La Residence is de moeilijkste escaperoom en L’Architecte is iets minder ingewikkeld. Zijn jullie als gezin toe aan een intellectuele uitdaging en vinden jullie het leuk om samen te werken, speel dan zeker één of twee van onze escape rooms.

Dus ja, onze escape rooms zijn uitdagend, maar iedereen heeft genoeg kans om het op te lossen, en zeker omdat gezinsleden elkaar goed kennen en elkaars kwaliteiten en gebreken weten, hebben gezinnen en goede vrienden een grotere kans om uit de escape room te komen dan bijvoorbeeld collega’s.

HOE KAN IK DOCTOR WATSONS ESCAPE ROOM BEREIKEN?

Kom je met de auto? De parkeergarage Museumpark ligt op 4 minuten lopen van de escape room. Wat ook nog een leuke bijkomstigheid is, is dat parkeren in een stadsgarage in Rotterdam een stuk goedkoper is dan parkeren aan de straat.

Wil je meer informatie over onze kamers, tips over ontsnappen of wil je weten wat een escaperoom nou precies inhoud? Check dan onze blogs onder het kopje ‘Over Escape Room Rotterdam’ voor meer informatie over deze onderwerpen.

Wil je een van onze kamers gelijk boeken?

Bekijk dan onze kamers op de escape room pagina!

🔒 Wat is een escape room?

In een escape room wordt je samen met andere deelnemers in een ruimte geplaatst. Aan de hand van verschillende puzzels en raadsels moeten jullie samen een ontsnappingsmogelijkheid zien te vinden. Je krijgt hiervoor over het algemeen 60 minuten de tijd.

🔒 Een escape room met het gezin?

Een escape room met het gezin is de ideale gelegenheid om familiebanden te versterken. Het is een leuke manier om het gezin te testen door het oplossen van raadsel en puzzels. Naast het bezoeken van de escape room met het gezin is dit ook een perfect uitje met bijvoorbeeld collega’s en vrienden.

🔒 Is een escape room moeilijk?

Er zijn tal van escape rooms te vinden in Nederland, met elk hun eigen moeilijkheidsgraad. Bij vele escape rooms zijn verschillende kamers te boeken, waar de een makkelijker is dan de andere. De beste escape rooms in Nederland kunnen je per kamer exact vertellen wat het ontsnappingspercentage is.

LET'S ESCAPE

Doctor watson wacht op jullie

Waar wacht je nog op!? Klik snel op de knop om door te gaan naar onze kamers. Laat de dokter niet te lang wachten, anders wordt de kans op eeuwige isolatie alleen nog maar groter…

Zit je nog met vragen? Wij zijn bereikbaar van 08:30 tot  17:00.

Of bel ons: 010 - 304 1003

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!