ESCAPE ROOM MET HET GEZIN

Een lekker dagje weg met de kids. Wat moet je dan doen? Onze escape room is het perfecte uitje voor jong en oud. Samen los je de moeilijkste puzzels op in de mysterieuze kamers in de kelders van de Arminiuskerk in hartje Rotterdam. Kom een escape room spelen met het hele gezin!

60 minuten op de klok

2 tot 6 spelers

gemiddeld tot moeilijk

meerdere kamers

Wat is de minimale leeftijd voor een Escape Room?

Doctor Watsons en twee kinderen

Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. We hangen deze leeftijd eraan om ervoor te zorgen dat de kinderen het ook naar hun zin hebben. Verder zijn de escape rooms absoluut niet eng. Ze bevatten geen schrikeffecten of andere horror dingen. Hierdoor kan je je samen volledig focussen op de puzzels en is de escaperoom geschikt voor kinderen.

Dagplanning

Voor of na de escaperoom heb je misschien nog wat tijd over in Rotterdam. Gelukkig is er genoeg te doen in de buurt van onze escaperoom. Zo zitten de Kunsthal, het museumpark, de Witte de Withstraat en de Koopgoot op loopafstand van de escape room. Na je escapeavontuur stap je gelijk het centrum van Rotterdam binnen en kan je gezellig wat gaan drinken, eten, cultuur snuiven, of winkelen (als vaders dat een goed idee vindt..).

Je kunt ook een borrelarrangement erbij kopen voor €10,- per persoon. Hiervoor krijg je een drankje en een lekkere borrelplank vol met hapjes. Perfect om gezellig na te praten over jullie ervaring, en om te evalueren wat er goed, en misschien minder goed ging.

Kijk ook eens op onze pagina met arrangementen. Daar hebben we meerdere opties om je dag nog verder in te plannen en jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer mogelijkheden en informatie kun je ons altijd bereiken via het contactformulier, of via de telefoon.

Meer dan genoeg keus dus om je dagje Rotterdam compleet te maken!

Is een escape room moeilijk?

We hebben twee escape rooms met elk een eigen niveau. La Residence is de moeilijkste escaperoom en L’Architecte is iets minder ingewikkeld. Zijn jullie als gezin toe aan een intellectuele uitdaging en vinden jullie het leuk om samen te werken, speel dan zeker één of twee van onze escape rooms.

Dus ja, onze escape rooms zijn uitdagend, maar iedereen heeft genoeg kans om het op te lossen, en zeker omdat gezinsleden elkaar goed kennen en elkaars kwaliteiten en gebreken weten, hebben gezinnen en goede vrienden een grotere kans om uit de escape room te komen dan bijvoorbeeld collega’s.

Hoe kan ik de escape room bereiken?

Kom je met de auto? De parkeergarage Museumpark ligt op 4 minuten lopen van de escape room. Wat ook nog een leuke bijkomstigheid is, is dat parkeren in een stadsgarage in Rotterdam een stuk goedkoper is dan parkeren aan de straat.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze kamers, tips over ontsnappen of wil je weten wat een escaperoom nou precies inhoud? Check dan onze blogs onder het kopje ‘Over Escape Room Rotterdam’ voor meer informatie over deze onderwerpen.

Wil je een van onze kamers gelijk boeken?

Bekijk dan onze kamers op de escape room pagina!

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam? Speel een van onze escape rooms en beleef een onvergetelijk gezins- uitje!

× Hulp nodig? WhatsApp ons!