ESCAPE ROOM 8 PERSONEN

Leuk! Je hebt een groep mensen bij elkaar gesprokkeld die samen met jou een escape room wilt spelen. Nu lijkt het misschien lastig dat jullie uitstapje 8 personen bevat, maar bij Doctor Watsons is dit geen probleem. Wij hebben verschillende opties om een escape room met 8 personen te spelen.

60 minuten op de klok

2 tot 6 spelers

gemiddeld tot moeilijk

meerdere kamers

Groep van 8 personen opsplitsen

Gaan jullie voor de escape room 8 personen? Je kunt natuurlijk de groep opsplitsen in twee groepen van vier (of 1 van 3 en 1 van 5). Dan doe je beide één van de twee escape rooms en is iedereen bezig. Je kunt er dan uiteraard nog voor kiezen om na het voltooien van de kamer nog iets met z’n allen te drinken. Dit kan bij ons in de lounge door voor €10,- per persoon een borrelarrangement toe te voegen.

Escape room arrangement met 8 personen

Jullie kunnen naast alleen een escaperoom spelen er ook voor kiezen om dit te combineren met één van onze arrangementen. Denk aan een fietstocht door Rotterdam met gids of één van onze andere leuke arrangementen. Er zijn veel verschillende opties mogelijk om jullie dag zo goed mogelijk in te plannen. Neem gerust contact op met ons of kijk bij de arrangementen wat de opties zijn.

Wil je graag met je team een bedrijfsuitje doen. Dan kun je ervoor kiezen om ons Small Conference arrangement te bestellen. Hier heb je een hele dag met je team vol met escape rooms, lunch, vergadering en een borrel. Een perfect uitje om de teambuilding en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

SPELERS VERTELLEN:

Doctor Watsons Beoordelingen

Erg leuke kamer, er is goed nagedacht over de puzzels. Redelijk moeilijk. Sfeer ook leuk, zeker de ontvangst ruimte, die was een soort ondergrondse kelder bar onder een kerk. Verhaal ook goed verweven met de lokale geschiedenis! Aanrader

— Leona T —

Na je escape avontuur

Nu jullie zo’n gaaf avontuur hebben beleefd, willen jullie je dag vast compleet maken. Door de geweldige locatie van onze escape room zit je lopend in minder dan tien minuten in het centrum. Ook sta je binnen twee minuten in de leukste straat van Rotterdam. De Witte de Withstraat. Deze straat zit barstensvol barretjes, restaurants en leuke cafés. Perfect voor een avondje uit dus.

Verjaardag vieren met vrienden en/of familieleden?

Heb je geen zin om een feest te geven of uit eten te gaan voor je verjaardag? Neem dan je beste vrienden of familie mee naar de escape room. Zo heb je een super leuke originele verjaardag, wat voor iedereen een onvergetelijke dag wordt.

En als je dan toch nog uit eten wilt, kan je na de escape room dineren in de Witte de Withstraat. Hier zitten allerlei soorten restauraants: Chique, casual, Italiaans, Chinees, etc. er is altijd voor ieder wat wils. Ervaar het zelf tijdens jullie uitstapje met 8 personen.

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!