Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM 8 PERSONEN

Leuk! Je hebt een groep mensen bij elkaar gesprokkeld die samen met jou een escape room wilt spelen. Nu lijkt het misschien lastig dat jullie uitstapje 8 personen bevat, maar bij Doctor Watsons is dit geen probleem. Wij hebben verschillende opties om een escape room met 8 personen te spelen.

ESCAPEROOM ARRANGEMENT MET 8 PERSONEN

Jullie kunnen naast alleen een escaperoom spelen ook ervoor kiezen om dit te combineren met één van onze arrangementen. Denk aan een fietstocht door Rotterdam met gids of één van onze andere leuke arrangementen. Er zijn veel verschillende opties mogelijk om jullie dag zo goed mogelijk in te plannen. Neem gerust contact op met ons of kijk bij de arrangementen wat de opties zijn.

Wil je graag met je team een bedrijfsuitje doen. Dan kun je ervoor kiezen om ons Small Conference arrangement te bestellen. Hier heb je een hele dag met je team vol met escape rooms, lunch, vergadering en een borrel. Een perfect uitje om de teambuilding en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

GROEP VAN 8 PERSONEN OPSPLITSEN

Gaan jullie voor de escape room 8 personen? Je kunt natuurlijk de groep opsplitsen in twee groepen van vier (of 1 van 3 en 1 van 5). Dan doe je beide één van de twee escape rooms en is iedereen bezig. Je kunt er dan uiteraard nog voor kiezen om na het voltooien van de kamer nog iets met z’n allen te drinken. Dit kan bij ons in de lounge door voor €10,- per persoon een borrelarrangement toe te voegen.

Escape Room 8 personen

Spelers vertellen:

Hele gave Escape Room met veel verschillende uitdagende puzzels. Zeker de moeite waard!

– Suzanne Kepel – 

NA JE ESCAPE AVONTUUR

Nu jullie zo’n gaaf avontuur hebben beleefd, willen jullie je dag vast compleet maken. Door de geweldige locatie van onze escape room zit je lopend in minder dan tien minuten in het centrum. Ook sta je binnen twee minuten in de leukste straat van Rotterdam. De Witte de Withstraat. Deze straat zit barstensvol barretjes, restaurants en leuke cafés. Perfect voor een avondje uit dus.

VERJAARDAG VIEREN MET VRIENDEN EN/OF FAMILIELEDEN?​

Heb je geen zin om een feest te geven of uit eten te gaan voor je verjaardag? Neem dan je beste vrienden of familie mee naar de escape room. Zo heb je een super leuke originele verjaardag, wat voor iedereen een onvergetelijke dag wordt.

En als je dan toch nog uit eten wilt, kan je na de escape room dineren in de Witte de Withstraat. Hier zitten allerlei soorten restauraants: Chique, casual, Italiaans, Chinees, etc. er is altijd voor ieder wat wils. Ervaar het zelf tijdens jullie uitstapje met 8 personen.

🔒 Welke arrangementen zijn geschikt voor 8 personen?

Voor groepen van ieder formaat zijn arrangementen beschikbaar. Een van de meest verkochte arrangementen voor 8 personen is de Gin Tasting.

🔒 Voor hoeveel personen zijn escape rooms?

Een escape room is vaak voor 3 tot 6 personen. Echter zijn er zeer zelden grotere varianten te vinden zoals kamers voor 8 personen.

🔒 Ik ben met 8 personen, wat nu?

Als je met 8 personen een escape room wilt spelen, is het verstandig om goed te informeren of dit kan. Daarnaast hebben veel escape rooms de mogelijkheid de groep op te splitsen, zodat je tegelijkertijd meerdere kamers kunt spelen.

LET'S ESCAPE

Doctor watson wacht op jullie

Waar wacht je nog op!? Klik snel op de knop om door te gaan naar onze kamers. Laat de dokter niet te lang wachten, anders wordt de kans op eeuwige isolatie alleen nog maar groter…

Zit je nog met vragen? Wij zijn bereikbaar van 08:30 tot  17:00.

Of bel ons: 010 - 304 1003

Scroll naar top
× Hulp nodig? WhatsApp ons!