Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM 6 PERSONEN​

Als je met 6 personen een escape room wilt doen dan zijn er vaak niet veel opties. Bij ons kun je allebei onze 2 kamers met 6 personen spelen. 

HET PERFECTE AVONDJE UIT OF DAGJE WEG MET 6 PERSONEN

Escape room Rotterdam nodigt jouw groep van 6 personen uit om te ontsnappen uit onze mysterieuze kamers. Deze kamers zijn gemaakt voor de meest ingenieuze ontsnappers én nieuwsgierige ontdekkers. Beide kamers verschillen namelijk iets in moeilijkheidsniveau. Je kunt kiezen voor onze moeilijkste kamer óf de kamer met een met een aantrekkelijkere ontsnappingskans. L’Architect is de #1 rated escape room van Rotterdam met een gemiddeld ontsnappingspercentiel van 60% en is daarom ook goed te spelen met jongere kinderen (vanaf 10 jaar). Voor meer uitdaging raden we je aan om je te wagen aan La Résidence, de moeilijkste kamer van Doctor Watsons met slechts 30% ontsnappingskans.

 

Let op! Ervaring leert dat teams van zes personen vaak minder goed presteren dan teams van vier of vijf. Kunnen jullie goed communiceren en wordt de stress jullie niet te veel? Test het uit in een van onze escape rooms of splits de groep in tweeën en test onze beide kamers.

LEKKER HAPJE ETEN

Gezellig met je vriendengroep een escape room spelen is prima te combineren met een avondje uit op de Witte de With straat. Op deze locatie zijn talloze leuke barretjes, cafés en restaurants en eveneens bruist het hier elke avond van de gezelligheid. De escape room van Doctor Watsons ligt op 2 minuten lopen van de Witte de With straat. Daarnaast ligt het ook heel dichtbij het metrostation Eendrachtsplein en Beurs.

Je kunt er ook voor kiezen om na je escape room avontuur naar één van de nabijgelegen musea te gaan, of om te gaan winkelen in de koopgoot. Hierdoor ervaar je een compleet dagje uit met je vrienden of met het hele gezin. Bezoek na de avonturen bijvoorbeeld het Museum Boijmans van Beuningen, wat tegenover de escape room Rotterdam ligt. Je kan er ook voor kiezen om een lekker hapje te eten bij Bazar restaurant.

Spelers vertellen:

Hele toffe escape room met uitdagende puzzels en gelukkig zonder te veel cijferslotpuzzels. Mooi historisch thema en op een unieke locatie en heel vriendelijk personeel

– Debora van der Plaat

AANBIEDING VOOR 6 PERSONEN?

Escape room met 6 personen in de aanbieding? Doordat wij de prijzen van onze escaperoom kamers vast hebben gezet per kamer, betaal je met z’n zessen slechts €23,17 per persoon! En voor maar €10,- per persoon extra krijg je achteraf ook nog eens een borrelplank en een lekker drankje. De escape room met 6 personen is al met al een super goede deal! Hier komt ook nog bij dat wij van Escapetalk een 8,5 hebben gekregen voor onze kamers. Bij ons krijg je dus een goede deal, en een geweldige ervaring.

KEUZESTRESS?

Wil de helft l’Architecte doen en de andere helft La Résidence? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt de groep namelijk opsplitsen. Dit is handig als je toch samen wat wilt gaan doen, maar eigenlijk met een wat minder grote groep een kamer wilt spelen. Daarna kan je natuurlijk gezellig napraten in onze lounge met een borrel of met een cocktail.

Willen jullie graag allebei de kamers doen? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de kamers achter elkaar te spelen. Neem na de eerste kamer even rust om het groepsproces te evalueren in onze lounge en ga daarna direct door naar de andere kamer. Dit kan in kleinere groepjes, maar ook in groepen van 6 personen. Zo maak je beide belevenissen mee!

COMPANY COMPETITION MET TEAMS VAN 6 PERSONEN

Met je ‘team’ van zes collega’s kun je meedoen aan de Company Competition. Trommel minimaal vijf teams op van je bedrijf en wij organiseren een exclusief escape room toernooi. Deze competitie duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer een week. De winnaar van de Company Competition ontvangt de GOLDEN BRAIN award. Dus is jouw bedrijf fanatiek genoeg en gaan jullie graag de strijd met elkaar aan? Geef je dan samen op voor de Company Competition en ontdek wie het snelst kunnen ontsnappen!

🔒 Welke arrangementen zijn geschikt voor 6 personen?

🔒 Er zijn diverse arrangementen geschikt voor 6 personen. De Hollandse borrel wordt echter het vaakst besteld naast het spelen van de escape room.

🔒 Voor hoeveel personen is een escape room?

🔒 Een escape room is vaak voor 3 tot 6 personen. Echter zijn er ook grotere varianten te vinden zoals kamers voor 12 personen.

🔒 Ik ben met meer dan 6 personen, wat nu?

🔒 Als je met meer dan 6 personen een escape room wilt spelen, is het verstandig om goed te informeren of dit kan. Daarnaast hebben veel escape rooms de mogelijkheid de groep op te splitsen, zodat je tegelijkertijd meerdere kamers kunt spelen.

LET'S ESCAPE

Doctor watson wacht op jullie

Waar wacht je nog op!? Klik snel op de knop om door te gaan naar onze kamers. Laat de dokter niet te lang wachten, anders wordt de kans op eeuwige isolatie alleen nog maar groter…

Zit je nog met vragen? Wij zijn bereikbaar van 08:30 tot  17:00.

Of bel ons: 010 - 304 1003

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!