Escape room 6 personen

Als je met 6 personen een escape room wilt doen dan zijn er vaak niet veel opties. Bij ons kun je allebei onze 2 kamers met 6 personen spelen. Onze kamers verschillen iets in moeilijkheidsniveau. Je kunt kiezen voor onze moeilijkste kamer, of de kamer met een gemiddeld moeilijkheidsniveau. L’Architect is de kamer met een gemiddeld moeilijkheidsgraadniveau en is daarom ook goed te spelen met jongere kinderen (vanaf 10 jaar). La Residence is onze moeilijkste kamer en daarom een echte uitdaging voor jou en je vrienden.

Let op! Ervaring leert dat teams van zes personen vaak minder goed presteren dan teams van vier of vijf. Slechts 30% van de teams van zes ontsnapt uit La Residence en 40% uit L’Architecte. Kunnen jullie goed communiceren en wordt de stress jullie niet te veel? Test het uit in onze escaperooms. Of splits de groep in tweeën en test onze beide kamers.

60 minuten op de klok

2 tot 6 spelers

gemiddeld tot moeilijk

meerdere kamers

Het perfecte avondje uit of dagje weg met 6 personen

Doctor Watsons 6 personen Escape Room

Gezellig met je vriendengroep een escape room spelen kun je prima combineren met een avondje uit op de witte de withstraat. Daar zijn talloze leuke barretjes, cafés en restaurants en bruist het elke avond van de gezelligheid. De escaperoom ligt op 2 minuten lopen van deze leuke straat, en ook heel dichtbij het metrostation Eendrachtsplein en Beurs.

Je kunt er ook voor kiezen om na je escaperoom avontuur naar één van de nabijgelegen musea te gaan, of om te gaan winkelen in de koopgoot. Hierdoor heb je een compleet dagje uit met je vrienden of met het hele gezin. Bezoek na de avonturen bijvoorbeeld het Museum Boijmans Van Beuningen, wat tegenover de escaperoom ligt. Of ga een lekker hapje eten bij Restaurant Bazar

SPELERS VERTELLEN:

Doctor Watsons Beoordelingen

Hele toffe escaperoom met uitdagende puzzels en gelukkig zonder te veel cijferslotpuzzels. Mooi historisch thema en op een unieke locatie en heel vriendelijk personeel

— Debora van der Plaat —

Aanbieding voor 6 personen

Escape room 6 personen in de aanbieding? Doordat wij de prijzen van onze escaperoom kamers vast hebben gezet per kamer, betaal je met z’n zessen slechts €23,17 per persoon! En voor maar €10,- per persoon krijg je achteraf ook nog eens een borrelplank en een lekker drankje. De escaperoom is dus met een grote groep een super goede deal! Hier komt ook nog bij dat wij van Escapetalk een 8,5 hebben gekregen voor onze kamers. Bij ons krijg je dus een goede deal, en een geweldige ervaring.

Keuzestress?

Wil de helft de ene kamer doen en de andere helft de ander? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt de groep namelijk opsplitsen. Met z’n zessen gaan drie mensen dus de ene kamer spelen en drie de ander. Dit is handig als je toch samen wat wilt doen. Maar eigenlijk met een wat minder grote groep een kamer wilt spelen. Daarna kan je natuurlijk gezellig napraten in onze lounge met een borrel of met een cocktail.

Willen jullie graag allebei de kamers doen? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de kamers achter elkaar te spelen. Neem na de eerste kamer even rust om het groepsproces te evalueren in onze lounge en ga daarna direct door naar de andere kamer. Dit kan in kleinere groepjes, maar ook in groepen van 6 personen. Zo maak je allebei de belevenissen mee!

Company Competition met teams van 6 personen

Met je ‘team’ van zes collega’s kun je meedoen aan de company competition. Trommel minimaal vijf teams op van je bedrijf en hou een toernooi. Dit duurt maximaal een week. Maak kans op de GOLDEN BRAIN award. Dus ben jij een fanatieke werknemer die graag met zijn/haar collega’s de strijd aan gaat om het genie van de werkvloer te worden? Geef je dan samen met minimaal 29 collega’s in teams van zes op voor The Company Competition! En ontdek wie het snel kan ontsnappen!

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!