Escape room 2 personen

Onze escape room La Residance kan vanaf 2 personen gespeeld worden. Ben jij een ervaren escaperoom speler en kan je wel wat uitdaging gebruiken? Probeer dan onze moeilijkste kamer eens met z’n tweeën te spelen. La Residance heeft namelijk maar een gemiddelde ontsnappingskans van 35%.

60 minuten op de klok

2 tot 6 spelers

gemiddeld tot moeilijk

meerdere kamers

Extra uitdaging om met 2 personen te ontsnappen

Hebben jullie stalen zenuwen en kunnen jullie de uitdagende puzzels oplossen? De kans op ontsnapping is namelijk wel wat kleiner geworden, doordat de escape room nu maar door maar 2 personen gespeeld wordt. Dit vergt opperste concentratie en denkvermogen van allebei de 2 spelers. Het wordt daarom ook aanbevolen om de escaperoom met alleen 2 personen te spelen wanneer 1 van jullie al meer ervaring heeft in het oplossen van verschillende escaperooms. Slechts 28% van de teams die met 2 personen de kamer hebben gespeeld, zijn ontsnapt uit de La Residence escaperoom. Natuurlijk zijn jullie erg zeker van je zaak en gaat het vast lukken op om tijd te ontsnappen. Het helpt natuurlijk wel dat jullie echte geniën zijn.

Escape Room 2 personen

SPELERS VERTELLEN:

Doctor Watsons Beoordelingen

Met 2 personen was La Residence een echte uitdaging!

— Pieta Mos —

Met je beste vriend(in) binnen 60 minuten ontsnappen

Jullie hebben besloten dat jullie dolgraag een escape room willen spelen, maar het lukt jullie maar niet om een groep bij elkaar te krijgen. Bij Doctor Watsons kan je ook met z’n tweeën de escape room spelen. Samen met je beste vriend of vriendin geniet je na jouw escaperoom avontuur van een van onze arrangementen. Nadat jullie hopelijk ontsnapt zijn uit de kamer kunnen jullie nog na praten aan onze cocktailbar met een heerlijk borrel arrangement. Hierna kunnen jullie nog heerlijk na borrelen op de Witte de Withstraat, dit is op loopafstand van de escaperoom. Op 20 minuten loopafstand zit je bij alle leuke winkels in het hartje van Rotterdam

Geef een belevenis cadeau

Je kent het wel; je hebt een feestje, maar geen idee wat je nu weer cadeau zal geven. Je hebt al uren zitten surfen op het internet naar een leuke verassing, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig heb je ons gevonden! Geef een gave belevenis cadeau in de kerkers van de Arminiuskerk, de belevenis zorgt voor blijvende herinneringen! Een unieke activiteit wordt veel langer herinnerd dan een standaard cadeau dat waarschijnlijk in de kast verdwijnt.

Een escaperoom cadeau doen is een uniek en superleuk cadeau, niet alleen voor de jarige, maar ook voor jou! Als je gelukt hebt wordt je misschien ook meegevraagd voor deze unieke ervaring. Je kan de kamers met z’n tweeën spelen, maar dit hoeft natuurlijk niet. De escaperoom heeft plek voor maximaal 6 personen.

Ook als voor als je samen een (eerste) date hebt!

Heb je je vriendin of vriend een gezellige date beloofd, maar heb je even geen inspiratie? De escape room is ook het perfecte onderdeel van een leuke dateavond, gecombineerd met een lekker hapje eten in de gezellige en romantische witte de withstraat. Samen zwoeg je om alle raadsels op te lossen en juich je als je uiteindelijk ontsnapt. Na de ontsnapping kun je samen voor maar €10,- per persoon extra genieten in onze lounge met een hapje en een drankje. Voor slechts €69,50 per persoon beleven jullie dus samen een geweldig avontuur.

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!