Escape room 12 personen

Gezellig met je vrienden, familie, sportteam, of collega’s een uitstapje doen in Rotterdam? Kies voor Escape Room Rotterdam. Hier beleef je een unieke ervaring die jullie nog lange tijd zal bijblijven. Heb jij de taak weer op je genomen om een dagje weg te organiseren? Ben je nu inspiratieloos? Wij van Escape Room Rotterdam kunnen jou en je vrienden, familie of collega’s een super leuke dag bezorgen met een complete invulling, of alleen een escape room, en dat je zelf verder kiest wat je wilt doen. Zo bepaal jij zelf de indeling van je dag. Met of zonder hulp van ons. Dr. Watsons biedt de ideale opties voor jou om een escape room met 12 personen te organiseren!

60 minuten op de klok

grote groepen

gemiddeld tot moeilijk

meerdere kamers

Rotterdam Escape Room Grote Groepen

Kies onze beide escape rooms

Onze escape rooms kunnen met een maximum van zes personen gespeeld worden. Dit betekent dat jullie de groep in tweeën zullen splitsen, om zo een wedstrijd te doen wie er als eerste de kamers uit komt. Je kan er ook voor kiezen om om de beurt dezelfde kamer te spelen, dan kan eerst de ene groep een drankje doen terwijl de andere groep de kamer speelt, en als de ene groep ontsnapt is, gaat de eerste groep de kamer spelen.

Je kunt ook tegelijk allebei een andere kamer spelen. Daarna kan je met z’n allen gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Hierdoor hebben beide groepen een unieke ervaring om met elkaar te delen en is het extra leuk om met elkaar te praten over de moeilijke puzzels die jullie hebben opgelost. Zo kun je toch nog met 12 personen naar escape room Rotterdam komen!

SPELERS VERTELLEN:

Doctor Watsons Beoordelingen

Hele leuke middag gehad met 12 personen.

— Debora van der Plaat —

Arrangementen

Voor twaalf personen zijn er diverse arrangementen mogelijk om jullie escape avontuur naar een compleet dagje uit te tillen. Super leuk om een escape room te combineren met bijvoorbeeld een fietstocht door Delfshaven, een ribride over de Maas, of een super leuke borrel naderhand om gezellig bij te praten en om jullie ervaringen te delen.

Je kunt natuurlijk ook zelf je dag verder inplannen door één van de vele activiteiten en/of leuke plekken in de buurt te bezoeken. Denk aan een museumbezoek, een rondwandeling door de stad, fietsen huren, winkelen in de koopgoot, of wat drinken op de Witte de Withstraat.

Vrijgezellenfeest

Samen met je beste vrienden of vriendinnen is deze escape room de perfecte toevoeging aan een vrijgezellenfeest. Na de escape room sta je zo op de Witte de With, klaar om er een wild avondje uit van te maken. Uiteraard kan je daar ook eerst gezellig eten met elkaar.

Zin om na te borrelen? Bij de escape room krijg je voor 10 euro extra, twee drankjes en een borrelplank om alvast lekker in de stemming te komen voor het feesten. Daarnaast kan je ook jullie belevenissen delen met elkaar.

Onze escape room is een must voor een origineel vrijgezellenfeest.

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!