Escape Room 10 personen

Lekker met de meiden, de familie of de jongens een uitje? Kom naar escape room Rotterdam voor het leukste avontuur dat jullie ooit samen beleefd hebben. Escape room Rotterdam heeft verschillende mogelijkheden voor 10 personen. Stap in een compleet andere wereld in de kelders van de Arminiuskerk vol mysteries, raadsels, geheimen en oplossingen. Dr. Watsons neemt je mee in een verhaal, en geeft je het idee dat je terug in de tijd bent gegaan.

Een groep van tien past niet in één kamer. Dus zullen jullie twee groepen van vijf moeten maken. Na het spelen van de escaperooms kunnen jullie gezellig samen naborrelen. Of genieten van één van onze andere arrangementen, denk aan bike combi, ribride over de Maas, of maak er een bedrijfsuitje van en doe een lunch en vergadering bij jullie escape avontuur.

Strijd tussen de groepen wie als snelste de kamers uit komen. Uit la Résidence komt gemiddeld 35% van de spelers, en uit L’Architecte 40%. Behoren jullie tot deze percentages, en kunnen jullie jezelf daarna escape genieën noemen? Boek een kamer en kom erachter!

Rotterdam Escape Room Borrel Arrangement drankje

Cocktail erbij

Bij onze escape room kun je in de Gentlemen’s lounge genieten van de heerlijkste cocktails, en dit arrangement kan je bij jullie escaperoom avontuur boeken. De toevoeging van dit arrangement zorgt voor een extra geslaagde avond, en geeft jullie de gelegenheid om na te praten over jullie ervaringen.

Nog naar huis rijden? Geen probleem, wij hebben ook een borrelarrangement waar je naast bier en wijn ook fris kan krijgen. Als extraatje krijg je ook nog een borrelplank met een selectie aan koude hapjes.

Voor jong en oud

Willen opa en oma ook mee? En zijn de kleinere kinderen ook van de partij? Voor kinderen vanaf 12 jaar is het leuk om onze escape room te doen. Als ouders kan je natuurlijk inschatten of jongere kinderen ook plezier hebben, maar dat laten we volledig aan jullie over. De escape rooms bevatten geen schrikeffecten en zijn absoluut niet gemaakt om eng te zijn. Hierdoor is onze escape room geschikt voor de oudere onder ons, en de kleinere. Een avontuur voor iedereen dus.

Na het escape room avontuur

Na de escaperoom zijn er een tal van mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Gezellig dineren in hartje Rotterdam, een drankje doen aan de Witte de Withstraat, cultuur snuiven in het Booijmans of de Kunsthal, winkelen aan de Koopgoot. Kortom, er is genoeg te doen om er een heel dagje uit van te maken.

Wil je meer inspiratie over activiteiten voor of na jullie escape avontuur? Check dan onze blogs onder het kopje over escape room Rotterdam, en vind meer informatie over de omgeving en dingen die er te doen zijn. Nog steeds geen idee? Je kunt altijd met ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!