Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM 10 PERSONEN

Lekker met de meiden, de familie of de jongens een uitje? Kom naar escape room Rotterdam voor het leukste avontuur dat jullie ooit samen beleefd hebben. Escape room Rotterdam heeft verschillende mogelijkheden voor 10 personen. Stap in een compleet andere wereld in de kelders van de Arminiuskerk vol mysteries, raadsels, geheimen en oplossingen. Dr. Watsons neemt je mee in een verhaal, en geeft je het idee dat je terug in de tijd bent gegaan.

STRIJD TUSSEN DE GROEPEN

Een groep van tien past niet in één kamer. Daardoor zullen jullie twee groepen van vijf moeten maken. Na het spelen van de escape rooms kunnen jullie gezellig samen naborrelen. Of genieten van één van onze andere arrangementen, denk aan bike combi, RIB ride over de Maas, of maak er een bedrijfsuitje van en doe een lunch en vergadering bij jullie escape avontuur.

Strijd tussen de groepen wie als snelste de kamers uit komen. Uit la Résidence komt gemiddeld 35% van de spelers, en uit L’Architecte 40%. Behoren jullie tot deze percentages, en kunnen jullie jezelf daarna escape genieën noemen? Boek een kamer en kom erachter!

COCKTAIL ERBIJ?

geniet van iets extra’s

Bij onze escape room kun je in de Gentlemen’s lounge genieten van de heerlijkste cocktails, en dit arrangement kan je bij jullie escaperoom avontuur boeken. De toevoeging van dit arrangement zorgt voor een extra geslaagde avond, en geeft jullie de gelegenheid om na te praten over jullie ervaringen.

Nog naar huis rijden? Geen probleem, wij hebben ook een borrelarrangement waar je naast bier en wijn ook fris kan krijgen. Als extraatje krijg je ook nog een borrelplank met een selectie aan koude hapjes.

Spelers vertellen:

“Hele gave Escape Room met veel verschillende uitdagende puzzels. Zeker de moeite waard!”

– Suzanne Kepel 

VOOR JONG EN OUD

Willen opa en oma ook mee? En zijn de kleinere kinderen ook van de partij? Voor kinderen vanaf 12 jaar is het leuk om onze escape room te doen. Als ouders kan je natuurlijk inschatten of jongere kinderen ook plezier hebben, maar dat laten we volledig aan jullie over. De escape rooms bevatten geen schrikeffecten en zijn absoluut niet gemaakt om eng te zijn. Hierdoor is onze escape room geschikt voor de oudere onder ons, en de kleinere. Een avontuur voor iedereen dus.

NA HET ESCAPE ROOM AVONTUUR

Na de escaperoom zijn er een tal van mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Gezellig dineren in hartje Rotterdam, een drankje doen aan de Witte de Withstraat, cultuur snuiven in het Booijmans of de Kunsthal, winkelen aan de Koopgoot. Kortom, er is genoeg te doen om er een heel dagje uit van te maken.

Wil je meer inspiratie over activiteiten voor of na jullie escape avontuur? Check dan onze blogs onder het kopje over escape room Rotterdam, en vind meer informatie over de omgeving en dingen die er te doen zijn. Nog steeds geen idee? Je kunt altijd met ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Wat is een escape room?

In een escape room wordt je samen met andere deelnemers in een ruimte geplaatst. Aan de hand van verschillende puzzels en raadsels moeten jullie samen een ontsnappingsmogelijkheid zien te vinden. Je krijgt hiervoor over het algemeen 60 minuten de tijd.

Hoeveel mensen kunnen er in een escape room?

Escape rooms zijn meestal geschikt voor 3 tot 6 personen. Echter zijn er een klein aantal varianten te vinden voor 10 personen of meer.

Ik ben met 10 personen, is het mogelijk om een escape room te spelen?

Als je met 10 personen een escape room wilt spelen, is het verstandig om goed te informeren of dit kan. Daarnaast hebben veel escape rooms de mogelijkheid de groep op te splitsen, zodat je tegelijkertijd meerdere kamers kunt spelen.

LET'S ESCAPE

Doctor watson wacht op jullie

Waar wacht je nog op!? Klik snel op de knop om door te gaan naar onze kamers. Laat de dokter niet te lang wachten, anders wordt de kans op eeuwige isolatie alleen nog maar groter…

Zit je nog met vragen? Wij zijn bereikbaar van 08:30 tot  17:00.

Of bel ons: 010 - 304 1003

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!