Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM VOOR GROEPEN

Escape room Rotterdam houdt rekening met groepen van verschillende soorten en maten. Dat is goed nieuws voor jou! Dit betekend dat alle mogelijke scenario’s zijn uitgedacht om jouw dagje uit een succes te maken. Bij Dr. Watsons is voor ieder aantal wat wils!

GEZIN

Dagje uit

Ben je met je beste vriend(in) of lover en mag jij dit keer het dagje uit organiseren? Laat je van je beste kant zien en kom een escape room spelen bij Doctor Watsons! Niet meer uit eten bij dat zelfde sushi restaurant als vorige keer. Bij escape room Rotterdam hebben wij speciaal een kamer voor jullie klaar staan! Bekijk ons artikel over het spelen van een escape room met 2 personen voor extra tips. 

Escape Room met gezin

SPELERS VERTELLEN

Eerste ervaring met Escape Rooms en de beleving was echt fanatastisch. Leuk verteld door Dr Watsons!

– Felcke Bijl

6 PERSONEN

Ben je met 6 personen? Dit unieke aantal kan nog wel eens voor problemen zorgen. Maar geen zorgen! Dr. Watson heeft zijn kamers speciaal ingericht voor 6 personen. Zo kunnen er gemakkelijk 6 personen in onze escape rooms spelen. Dit heeft hiernaast ook nog eens verschillende voordelen. Benieuwd wat deze voordelen zijn?

8 PERSONEN

Het is je gelukt om meer dan 7 mensen mee te nemen op uitstap, cool! Hoe cool is het als je met deze mensen een unieke escape ervaring kan delen? Bij doctor Watson is het absoluut geen probleem om met zijn achten langs te komen. Hiervoor hebben wij een paar leuke voorstellen. Nieuwsgierig?

12 PERSONEN

Jouw groep bestaat uit 12 personen. Bij escape room Rotterdam kunnen we jullie groep opsplitsen in twee. Jullie zullen dan tegelijkertijd één van de kamers spelen. Willen jullie dezelfde kamer spelen? Bekijk dan onze wisselprogramma’s.

10 PERSONEN

Je hebt 10 personen bij elkaar geraapt, geen probleem! Ook hiervoor heeft Dr. Watson verschillende ideeën bedacht. Boek in dit geval twee kamers of kies een van onze wisselprogramma’s. Wil je meer weten? Klik dan hier.

GROTE GROEPEN

Daag elkaar uit

Je bent op zoek naar een origineel uitstapje maar het lukt niet omdat je met een te grote groep bent. Stop met zoeken. In Escape room Rotterdam bieden wij diverse mogelijkheden voor jou en je groep aan. Zo hebben wij namelijk diverse mogelijkheden voor 6 personen, 8 personen , 10 groepen en 12 personen. Ben je met meer dan 12 personen? Bekijk dan onze arrangementen pagina of onze grote groepen pagina.

LET'S ESCAPE

Doctor watson wacht op jullie

Waar wacht je nog op!? Klik snel op de knop om door te gaan naar onze kamers. Laat de dokter niet te lang wachten, anders wordt de kans op eeuwige isolatie alleen nog maar groter…

Zit je nog met vragen? Wij zijn bereikbaar van 08:30 tot  17:00.

OF BEL ONS: 010 - 304 1003

Scroll naar top
× Hulp nodig? WhatsApp ons! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday