Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

Mobiele escapegame voor grote groepen.

ESCAPEGAME VOOR GROTE GROEPEN

ESCAPEGAME VOOR GROTE GROEPEN.

Onze locatie is erg tot de verbeelding sprekend echter we hebben maar 2 mysteries die opgelost kunnen worden, waardoor ze minder geschikt zijn voor grotere bedrijven. Gelukkig heeft DoctorWatsons de oplossing: een mobiel escapegame speciaal ontwikkeld voor groepen van 25 tot 750 personen!

Flexibiliteit en lokale speelbaarheid

Het mobiele escape spel van DoctorWatsons kan op elke gewenste locatie gespeeld worden. Of het nu bij jou op kantoor is, een evenementenlocatie, of een andere door jou uitgekozen plek – wij zorgen ervoor dat het spel perfect wordt opgezet. Dit maakt het een ideale groepsactiviteit voor bedrijven, grote teams en evenementen. Altijd in de stijl van DoctorWatsons.

Geschikt voor grote groepen:

In tegenstelling tot traditionele escape rooms, biedt DoctorWatsons een oplossing die perfect is voor grote groepen, variërend van 25 tot maar liefst 750 personen. Dit maakt het ideaal voor bedrijfsuitjes, team building evenementen, en conferenties.

Teambuilding en samenwerking. Deelnemers moeten samenwerken en hun probleemoplossende vaardigheden inzetten om de puzzels en codes te kraken. Dit bevordert communicatie, samenwerking en teamgeest binnen de groep. Aanpasbare moeilijkheidsgraden: Ons spel kan aangepast worden aan verschillende moeilijkheid nivo’s, waardoor het geschikt is voor diverse groepen met variërende vaardigheden en ervaringen.

Unieke en memorable ervaring: Bied je team een unieke ervaring die anders is dan de gebruikelijke teambuilding activiteiten. Het Mobiele Escape Spel van DoctorWatsons maakt indruk en blijft lang in het geheugen van de deelnemers.

                                                                                                                       Grote capaciteit: Onze spellen zijn ontworpen om grote groepen van 25 tot 750 personen te kunnen huisvesten, iets wat uniek is in de escape room industrie. Volledig mobiel: Wij brengen alles wat nodig is naar jouw locatie. Geen speciale faciliteiten nodig, wij zorgen voor de volledige opzet en afbraak.

Diversiteit aan puzzels: Onze spellen bevatten een breed scala aan puzzels en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Tijdsgebonden uitdaging: Net als bij traditionele escape rooms, moeten deelnemers binnen een bepaalde tijdslimiet de puzzels oplossen, wat zorgt voor een opwindende en uitdagende ervaring. Professionele begeleiding: Ons team van ervaren medewerkers begeleidt het spel, zorgt voor een soepele verloop en biedt de deelnemers een onvergetelijke ervaring.

Perfect voor elke gelegenheid. Bedrijfstrainingen: Integreer het Mobiele Escape game van DoctorWatsons in jouw bedrijfsseminar of training om teamgeest te versterken en motivatie te verhogen. Grote evenementen: Ideaal voor conferenties, beurzen of bedrijfsuitjes waar een leuke en interactieve activiteit gewenst is.

Teambuilding dagen: Organiseer een speciale teambuilding dag voor verschillende afdelingen binnen jouw bedrijf om samenwerking en communicatie te verbeteren. We kunnen de activiteit ook met verschillende teambuildingstrainers/coaches ondersteunen.

Het mobiele escape spel van DoctorWatsons biedt een unieke, uitdagende en samenwerkende activiteit die perfect is voor grote groepen. Stuur een mail naar info@doctorwatsons.nl en we maken een offerte op maat. Geef jouw team een onvergetelijke ervaring!

 

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!