ESCAPE ROOM

L'ARCHITECTE

  • 3 tot 6 personen
  • een onopgelost mysterie
  • Victoriaans thema

RESERVEER

TICKET € 139,00

Boek hier L’Architecte escape room. 

Lossen jullie het mysterie op en ontsnap jij binnen 60 minuten?

✓  3 tot maximaal 6 personen;
✓  Grote groepen i.c.m. wisselprogramma’s;
✓  Online te reserveren;
✓  Één uur om te ontsnappen;

✓  een ervaring om nooit meer te vergeten.

L’Architecte heeft een vaste prijs van € 139,00

DEZE KAMER IS #1 OP TRIPADVISOR

Het mysterie van L’Architecte bevindt zich in de kelders van de Arminiuskerk, gelegen aan de WittedeWithstraat te Rotterdam. Jullie groep krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Slechts 40% ontsnapt uit deze kamer. Jullie host neemt je mee in het verhaal waarna jullie 60 minuten de tijd krijgen om het mysterie van L’Architecte op te lossen. Het spel gaat beginnen.

REVIEWS:

Wat een toffe ruimte. Met mijn gezin ontsnapte ik maar net uit de kamer. WAUW.

Pieta Mos

PRIJZEN VOOR L'ARCHITECTE

Enter je de escape room met 6 personen? Dan speel je voor maar € 23,00 per persoon!

We werken met een vaste prijs per kamer, deze prijs bedraagt  € 139,00.  Wij leveren een unieke en onvergetelijke ervaring.
Ben je met meer dan 6 personen? Boek dan onze La Résidence kamer erbij, splits de groep in 2e en kijk wie het snelst kan ontsnappen.

3 spelers 4 spelers 5 spelers 6 spelers
Prijs per persoon €46,33 €34,75 €27,80 €23,17

HET VERHAAL ACHTER L'ARCHITECTE

“Architectuur heeft altijd me gefascineerd. Door al mijn omzwervingen over de hele wereld leerde ik dat alle gebouwen hun eigen verhaal vertellen” – Dr. Watsons

Tijdens de werkzaamheden in de kelder van de Arminiuskerk werd een geheime kamer ontdekt. We vermoeden dat deze kamer het geheime kantoor van de architect van de kerk, Henri Evers, was. Verschillende symbolen in de ruimte suggereren dat de heer Evers een lid van een illustere broederschap was. Na vele pogingen om de geheimen te ontcijferen liep het onderzoek dood. We hebben besloten om de kamer open te stellen voor de buitenwereld!

De kamer lijkt niet meer te zijn betreden sinds  1895. De inrichting is nog precies hetzelfde als toentertijd. Het lijkt erop dat monsieur Henry Evers, de architect, de kamer heeft gebruikt als werkkamer. Maar er moet meer zijn gebeurd. Terwijl de klok op de achtergrond tikt, moet jij met je team de kleinste details onderzoeken en het mysterie oplossen.

Scroll naar top