L'Architecte - Escape Room

  • 3 tot 6 personen
  • 3 verschillende ruimtes
  • Victoriaans thema

Reserveer hier

Nu voor maar €139,00

Boek hier L’Architecte escape room. 

Kraak jij de geheime codes en ontsnap jij binnen 60 minuten?

✓  3 verschillende ruimtes
✓  3 tot maximaal 6 personen
✓  Grote groepen icm wisselprogramma’s
✓  Online te reserveren
✓  Één uur om te ontsnappen, totaal 1.5h aan ervaring.

L’Architecte heeft een vaste prijs van €139

Deze kamer is #1 op tripadvisor

L’Architecte is verstopt in de oude kelders van de Arminiuskerk, gelegen aan de Witte de Withstraat. Tijdens L’Architecte krijgen jullie 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Slechts 40% ontsnapt uit deze kamer. De kamer bestaat uit meerdere ruimtes. Hoeveel? Daar moeten jullie zelf achter komen. Je wordt na een korte introductie door Dr. Watson begeleid naar de eerste ruimte. Deze ruimte bevindt zich aan het einde van de hal. Hier gaan jullie de kamer binnen en worden jullie opgesloten. Het spel gaat beginnen…

Spelers vertellen:

Wat een toffe ruimte. Met mijn gezin ontsnapte ik maar net uit de kamer. WAUW.

Pieta Mos

Prijzen voor L'Architecte

Enter je de escape room met 6 personen? Dan speel je voor maar €23 per persoon!

Als je onze escape room hebt ervaren snap je waarschijnlijk wel waarom wij de beste zijn. We werken met een vaste prijs per kamer, deze prijs bedraagt slechts  €139 Voor ons is het leveren van een unieke en onvergetelijke ervaring het belangrijkst.
Ben je met meer dan 6 personen? Boek dan onze La Résidence kamer erbij, splits de groep in 2 x 6 personen en kijk wie het snelst kan ontsnappen.

3 spelers 4 spelers 5 spelers 6 spelers
Prijs per persoon €46,33 €34,75 €27,80 €23,17

Het verhaal achter L'Architecte

Deze kamer lijkt niet meer te zijn betreden sinds de achttiende eeuw. De inrichting is nog precies hetzelfde als toentertijd. Het lijkt erop dat monsieur Henry Evers, de architect, de kamer heeft gebruikt als werkkamer. Maar er moet meer zijn gebeurd. Terwijl de klok op de achtergrond tikt moet jij met je team de kleinste details onderzoeken en de moeilijkste puzzels oplossen.

“Architectuur heeft altijd me gefascineerd. Door al mijn omzwervingen over de hele wereld leerde ik dat alle gebouwen hun eigen verhaal vertellen” – Dr. Watsons

Tijdens de werkzaamheden in de kelder van de Arminiuskerk werd een geheime kamer ontdekt. We vermoeden dat deze kamer het geheime kantoor van de architect van de kerk, Henri Evers, was. Verschillende symbolen in de ruimte suggereren dat de heer Evers een lid van een illustere broederschap was. Na vele pogingen om de geheimen te ontcijferen liep het onderzoek dood. We hebben besloten om de kamer open te stellen voor de buitenwereld!

Scroll naar top
× Hulp nodig? WhatsApp ons!