La Résidence - Escape Room

  • 3 tot 6 personen
  • 3 verschillende ruimtes
  • Victoriaans thema

Reserveer hier

Nu voor maar €139,00

Escape room La Résidence is de kamer van de laatste predikant. Nog niet zo lang geleden vonden we een fles met daarin zijn aantekeningen en formules.

Kraak jij de geheime codes en ontsnap jij binnen 60 minuten?

✓  3 verschillende ruimtes
✓  3 tot maximaal 6 personen
✓  Grote groepen icm wisselprogramma’s
✓  Online te reserveren
✓  Één uur om te ontsnappen, totaal 1.5h aan ervaring.

La Résidence heeft een vaste prijs van €139

Dit is de nieuwste en lastigste kamer van Dr. Watsons

De kamer bevindt zich in de kelders van de centraal gelegen Arminiuskerk naast de Witte de Withstraat. La Résidence bied deelnemers 60 minuten de tijd om succesvol te ontsnappen. Deze escape room bestaat uit meerdere ruimtes. Hoeveel? Aan jou en je teamleden om dit te achterhalen. Na ontvangst en een korte introductie van Dr. Watsons brengt hij jou en team naar de eerste ruimte binnen het ontsnappingsavontuur.
De kamer is gelegen in een ruimte naast L’Architecte. Het spel zal beginnen zodra jullie er klaar voor zijn en Dr. Watsons de deur achter jullie sluit.

 Jullie staan er nu alleen voor…

Spelers vertellen:

Wat een toffe ruimte. Met mijn gezin ontsnapte ik maar net uit de kamer. WAUW.

Pieta Mos

Prijzen voor La Résidence

Enter je de escape room met 6 personen? Dan speel je voor maar €23 per persoon!

Als je onze escape room hebt ervaren snap je waarschijnlijk wel waarom wij de beste zijn. We werken met een vaste prijs per kamer, deze prijs bedraagt slechts  €139 Voor ons is het leveren van een unieke en onvergetelijke ervaring het belangrijkst.
Ben je met meer dan 6 personen? Boek dan onze L’Architect kamer erbij, splits de groep in 2 x 6 personen en kijk wie het snelst kan ontsnappen.

3 spelers 4 spelers 5 spelers 6 spelers
Prijs per persoon €46,33 €34,75 €27,80 €23,17

Het verhaal achter La Résidence

De laatste predikant trok zich terug naar de geheime kelders van de kers. Daar ging hij op zoek naar de formule voor het Aqua da Vida. Alles is nog in de oude staat: de gewaden van de predikant, zijn boeken en andere religieuze voorwerpen zijn allemaal bewaard gebleven. Ook hebben we het vermoeden dat hij wel wat tips heeft achtergelaten over hoe hij zijn Aqua da Vida heeft gemaakt. Nog niet zo lang geleden vonden we een fles met daarin zijn aantekeningen en formules. Deze kunnen we gebruiken om het recept te achterhalen, en zo het levenselixer te brouwen. 
“We ontmoeten op onze reizen veel mensen die hun leven aan God wijden. Joden, Arabieren, Moslims en Christenen. Echter ik vond geen overtuigend bewijs van zijn bestaan.” Dr. Watsons.

De laatste prediker in de Arminius uit de 18e eeuw had zijn twijfels. 

De wereld om hem heen veranderde snel . Door de enorme ontwikkeling van de technologie, nieuwe uitvindingen en nieuwe levensbeschouwingen was er alle reden om te twijfelen. Echter op zoek naar antwoorden ging hij op onderzoek uit. Hij is sindsdien spoorloos. We vermoeden dat hij een inzicht heeft gekregen waardoor hij de mensheid tot een hoger niveau kom brengen.

Wat er met hem is gebeurd? Niemand die het weet. Echter, onlangs een fles werd gevonden met zijn initialen. Had hij een openbaring of was zijn zoektocht naar Aqua da Vida? Vind het zelf uit in escape room La Résidence!

Scroll naar top
× Hulp nodig? WhatsApp ons!