Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM

LA RÉSIDENCE

RESERVEER

TICKET

Escape room La Résidence.

Hendrick Nicolaas van Teutem had zijn twijfels als predikant van de Arminiaanse gemeenschap. De wereld om hem heen veranderde snel . Wat er met hem is gebeurd? Onlangs werd er een fles werd gevonden met hierin zijn aantekeningen en formules voor een levenselixer.

Kraak jij de geheime codes en ontsnap jij binnen 60 minuten?

✓  3 tot maximaal 6 personen;
✓  Grote groepen i.c.m. wisselprogramma’s;
✓  Online te reserveren;
✓  Één uur om te ontsnappen, totaal 1.5 uur aan ervaring.

Bestaat je groep uit meer dan 6 personen? Boek hier dan beide kamers tegelijk en je kunt met maximaal 12 personen spelen. 

DE NIEUWSTE VAN DOCTOR WATSONS

De kamer bevindt zich in de kelder van de centraal gelegen Arminiuskerk naast de Witte de Withstraat.  La Résidence biedt deelnemers 60 minuten de tijd om te ontsnappen.  Aan jou en je teamleden om dit te achterhalen hoe de levenselixer gemaakt is. Doctor Watsons ontvangt je graag in zijn jachtruimte en leidt je in in de geschiedenis van de kerk en het mysterie.

REVIEWS:

Wat een toffe ruimte. Met mijn gezin ontsnapte ik maar net uit de kamer. WAUW.

Pieta Mos

PRIJZEN VOOR LA RÉSIDENCE

Enter je de escape room met 6 personen? Dan speel je voor maar €23 per persoon!

Als je onze escape room hebt ervaren snap je waarschijnlijk wel waarom wij de beste zijn. We werken met een vaste prijs per kamer. Voor ons is het leveren van een unieke en onvergetelijke ervaring het belangrijkst.
Ben je met meer dan 6 personen? Boek dan onze L’Architect kamer erbij, splits de groep in 2 x 6 personen en kijk wie het snelst kan ontsnappen.

Om het wat makkelijker te maken, als je tikkies wil versturen of de kosten wil delen, dan staan hieronder de per persoonsprijzen. Deze berekening is voor een kamer van 139,00 per gameplay.

3 spelers 4 spelers 5 spelers 6 spelers
Prijs per persoon €46,33 €34,75 €27,80 €23,17

HET VERHAAL ACHTER LA RÉSIDENCE


“We ontmoeten op onze reizen veel mensen die hun leven aan God wijden. Joden, Arabieren, Moslims en Christenen. Echter ik vond geen overtuigend bewijs van zijn bestaan.” Dr. Watsons.

De laatste prediker in de Arminius uit de 19e eeuw had zijn twijfels. 

De wereld om hem heen veranderde snel . Door de enorme ontwikkeling van de technologie, nieuwe uitvindingen en nieuwe levensbeschouwingen was er alle reden om te twijfelen. Echter op zoek naar antwoorden ging hij op onderzoek uit. Hij is sindsdien spoorloos. We vermoeden dat hij een inzicht heeft gekregen waardoor hij de mensheid tot een hoger niveau kom brengen.

Wat er met hem is gebeurd? Niemand die het weet. Echter, onlangs een fles werd gevonden met zijn initialen. Had hij een openbaring of was zijn zoektocht naar Aqua da Vida? Vind het zelf uit in escape room La Résidence!

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!