Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ESCAPE ROOM

L'ARCHITECTE

RESERVEER

TICKET

Boek hier L’Architecte escape room. 

Lossen jullie het mysterie op en ontsnap jij binnen 60 minuten?

✓  3 tot maximaal 6 personen;
✓  Grote groepen i.c.m. wisselprogramma’s;
✓  Online te reserveren;
✓  Één uur om te ontsnappen;

✓  een ervaring om nooit meer te vergeten. 

Bestaat je groep uit meer dan 6 personen? Boek hier dan beide kamers tegelijk en je kunt met maximaal 12 personen spelen. 

 

DEZE KAMER IS #1 OP TRIPADVISOR

Het mysterie van L’Architecte bevindt zich in de kelders van de Arminiuskerk, gelegen aan de start van de WittedeWithstraat te Rotterdam. Jullie groep krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Slechts 40% ontsnapt uit deze kamer. Jullie host neemt je mee in de historie en laat jullie de nieuw ondekte kamer ziet. Hierna hebben jullie 60 minuten de tijd het mysterie van L’Architecte op te lossen.

Let op deze kamer is in samenwerking met Sherlocked ontwikkeld. Als u de kamer in Amsterdam gespeeld heeft raden we ons andere mysterie aan La Residence.

 

REVIEWS:

Doctor Watsons Beoordelingen

Wat een toffe ruimte. Met mijn gezin ontsnapte ik maar net uit de kamer. WAUW.

Pieta Mos

PRIJZEN VOOR L'ARCHITECTE

Enter je de escape room met 6 personen? Dan speel je voor maar € 23,00 per persoon!

We werken met een vaste prijs per kamer. Wij leveren een unieke en onvergetelijke ervaring.
Ben je met meer dan 6 personen? Boek dan La Résidence erbij, splits de groep in 2e en kijk wie het snelst kan ontsnappen.

Om het wat makkelijker te maken, als je tikkies wil versturen of de kosten wil delen, dan staan hieronder de per persoonsprijzen. Let op want we hebben verschillende tarieven voor verschillende tijden. Onderstaande berekening is voor een kamer van 139,00.

3 spelers 4 spelers 5 spelers 6 spelers
Prijs per persoon €46,33 €34,75 €27,80 €23,17

HET VERHAAL ACHTER L'ARCHITECTE

“Architectuur heeft altijd me gefascineerd. Door al mijn omzwervingen over de hele wereld leerde ik dat alle gebouwen een eigen verhaal vertellen” – Dr. Watsons

Tijdens de werkzaamheden in de kelder van de Arminiuskerk werd een geheime kamer ontdekt. We vermoeden dat deze kamer het geheime kantoor van de architect van de kerk, Henri Evers, was. Verschillende symbolen in de ruimte suggereren dat de heer Evers een lid van een illustere broederschap was. Na vele pogingen om de geheimen te ontcijferen liep het onderzoek dood. We hebben besloten om de kamer open te stellen voor de buitenwereld!

De kamer lijkt niet meer te zijn betreden sinds  1895. De inrichting is nog precies hetzelfde als toentertijd. Het lijkt erop dat monsieur Henry Evers, de architect, de kamer heeft gebruikt als werkkamer. Maar er moet meer zijn gebeurd. Terwijl de klok op de achtergrond tikt, moet jij met je team de kleinste details onderzoeken en het mysterie oplossen.

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!