60 minuten

Niveau: Moeilijk

12+ (incl. begeleiding)

3 tot 6 spelers

€139,00

La Résidence

Tijdens de renovatie van de kelder werden er in oude opslag flessen gevonden. Op zich niet zo verwonderlijk. Echter in een van de flessen zat een oud document. Het was bijna vergaan en door “de tand des tijds” zover aangetast dat het onleesbaar was. De laatste zin was nog wel leesbaar. Er stond; “ik heb een Aqua da Vida ontwikkeld, een levenselixer” ondertekend door de eerste predikant van de kerk. Het lijkt erop dat de predikant is afgedwaald van zijn geloof en op zoek is gegaan naar antwoorden door het pad van de alchemie in te slaan. Zou het daadwerkelijk gelukt zijn om een Aqua da Vida te maken?

Bezoek Escape Room Rotterdam

139.00

U kunt voor uw gezelschap een all-in-borrelarrangement reserveren. Een klassieke borrel in Doctor Watsons prachtige Speak-Easy bar. In het borrelarrangement zijn alle dranken uit het binnenlandse assortiment (huiswijn per glas, huisbier, frisdranken, koffie en thee) inbegrepen.

Prijs: €10,00 per persoon

Graag nodigen we jullie na afloop uit voor een cocktail in onze prachtige Speak-Easy bar*. Klassieke cocktails geheel in Doctor Watson stijl. Een vleugje nostalgie uit de jaren 20 van de vorige eeuw.

Piano Toetsen Watsons

Ontrafel de aanwijzingen en maak een Aqua da Vida in Escape room Rotterdam

De predikant trok zich terug in de sacristie van de kerk. Deze is tot op de dag van vandaag onaangeraakt gebleven. Alles is nog in de oude staat. De gewaden van de predikant, zijn boeken en andere religieuze voorwerpen zijn bewaard gebleven. We hebben het vermoeden dat hij wel wat tips heeft achterlaten hoe hij zijn Aqua da Vida heeft gemaakt.
Nog niet zo lang geleden vonden we een fles met daarin zijn aantekeningen en formules.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe de Aqua da Vida gemaakt is?

Bestel dan nu je online je tickets en vind de antwoorden op zijn vragen.

Geef je dit avontuur in de escape room graag cadeau?

Niets is zo leuk als een spannende middag in La Residence. Wees origineel en geef de escape room cadeau. Bestel bij ons de escape room Rotterdam cadeaubon en bezorg je vriend, vriendin of familielid een spannende middag of avond.