Tijdens de werkzaamheden in de kelder van de Arminiuskerk werd een geheime kamer ontdekt. We vermoeden dat deze kamer het geheime kantoor van de architect van de kerk was, Henri Evers. Verschillende symbolen in de ruimte suggereren dat de heer Evers een lid van een illuster broederschap was.
We vermoeden dat de laatste resterende sporen van de broederschap verborgen zijn in deze kamer. Dat is de reden waarvoor wij jouw hulp hard nodig hebben.

139.00

U kunt voor uw gezelschap een all-in-borrelarrangement reserveren. Een klassieke borrel in Doctor Watsons prachtige Speak-Easy bar. In het borrelarrangement zijn alle dranken uit het binnenlandse assortiment (huiswijn per glas, huisbier, frisdranken, koffie en thee) inbegrepen. Tevens serveert onze host een bittergarnituur.

Prijs: €10 per persoon

60
minuten

Niveau: Moeilijk

12+ (incl. begeleiding)

2 tot 6 spelers

€139,00

Ingang escape room Rotterdam

Ontdek de geheimen der aarde in Escape room Rotterdam

Escape room L’Architecte kan gespeeld worden met minimaal twee en maximaal zes spelers.
De kamer is ingericht in Victoriaanse stijl. De verhalen van Dr. Watson waren nooit saai.
Hetzelfde geldt voor de inrichting van deze kamer. Met het tikken van de klok op de achtergrond dien je tot in de kleinste details te onderzoeken om tijdig de kamer te kunnen verlaten.
Houd je hoofd koel- en je aandacht erbij. Lukt het je om te ontsnappen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar geheimen van Dhr. Evers en zijn geheime genootschap?

Bestel dan nu je online je tickets en ontrafel het mysterie!

Geef je dit avontuur in de escape room graag cadeau?

Niets is zo leuk als een spannende middag in de Arminiuskerk. Wees origineel en geef de escape room cadeau. Bestel bij ons de escape room Rotterdam cadeaubon en bezorg je vriend, vriendin of familielid een spannende middag en avond.