60
minuten

Niveau: Moeilijk

12+ (incl. begeleiding)

3 tot 6 spelers

€139,00

L’Architecte

Tijdens de werkzaamheden in de kelder van de Arminiuskerk werd een geheime kamer ontdekt. We vermoeden dat deze kamer het geheime kantoor van de architect van de kerk was, Henri Evers. Verschillende symbolen in de ruimte suggereren dat de heer Evers een lid van een illuster broederschap was.
We vermoeden dat de laatste resterende sporen van de broederschap verborgen zijn in deze kamer. Dat is de reden waarvoor wij jouw hulp hard nodig hebben.

139.00

U kunt voor uw gezelschap een all-in-borrelarrangement reserveren. Een klassieke borrel in Doctor Watsons prachtige Speak-Easy bar. In het borrelarrangement zijn alle dranken uit het binnenlandse assortiment (huiswijn per glas, huisbier, frisdranken, koffie en thee) inbegrepen.

Prijs: €10 per persoon

Graag nodigen we jullie na afloop uit voor een cocktail in onze prachtige Speak-Easy bar*. Klassieke cocktails geheel in Doctor Watson stijl. Een vleugje nostalgie uit de jaren 20 van de vorige eeuw.

Ingang escape room Rotterdam

Ontdek de geheimen der aarde in Escape room Rotterdam

Escape room L’Architecte kan gespeeld worden met minimaal drie en maximaal zes spelers.
De kamer lijkt te zijn onaangeraakt. De inrichting is antiek, laat 18e eeuws. Het lijkt erop dat monsieur Henry Evers deze kamer heeft gebruikt als werkkamer. Maar we denken dat er meer is gebeurt. Met het tikken van de klok op de achtergrond dienen de kleinste details te worden onderzoeken om het mysterie op te lossen.

Houd je hoofd koel en het je om te ontsnappen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar geheimen van Dhr. Evers en zijn geheime genootschap?

Bestel dan nu je online je tickets en ontrafel het mysterie!

Geef je dit avontuur in de escape room graag cadeau?

Niets is zo leuk als een spannende middag in de Arminiuskerk. Wees origineel en geef de escape room cadeau. Bestel bij ons de escape room Rotterdam cadeaubon en bezorg je vriend, vriendin of familielid een spannende middag en avond.