Escape room Rotterdam, het leukste uitje voor het hele gezin.

Ben je ieder jaar tijdens de vakantieperiodes weer op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Dan biedt een escape room uitkomst. Escape room Rotterdam is alle dagen van de week, het hele jaar geopend. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn hierbij uitgezonderd.

Watsons Lamp Kamer deur

Kom tijdens de vakantie naar Escape room Rotterdam.

Kinderen vanaf 12 jaar willen vaak niet meer mee naar een binnenspeeltuin of zwembad.
Een musea is vaak weer net iets te serieus. Kinderen van deze leeftijd vallen vaak net overal een beetje tussenin. Lastig!
Een Escape room sluit echter precies aan bij deze leeftijd. De raadsels en puzzels zijn spannend genoeg om kinderen van deze leeftijd te boeien.
Er wordt van ze verwacht dat ze meedenken en ze worden voldoende uitgedaagd om één uur lang de aandacht vast te houden.
In Escape room Rotterdam voelen volwassenen zich even kind en kinderen voelen zich even volwassen. Beide leeftijdsfasen komen hier heel dicht bij elkaar én dat maakt Escape room Rotterdam het ideale uitje voor het hele gezin.

Kunnen jullie als gezin goed samenwerken?

Werk als gezin samen om de geheimen van onze Escape rooms te ontrafelen.
Onderschat de kennis van kinderen niet. Ze zijn vaak erg vindingrijk. Daarnaast zijn ze impulsiever en denken minder lang na over een eventuele oplossing. Dit kan ervoor zorgen dat jullie de raadsels veel sneller oplossen wat de kans op ontsnappen vergroot.

Vinden jullie het leuk om als gezin(nen) tegen elkaar te strijden? Dat kan natuurlijk ook.
Boek dan beide Escape rooms op hetzelfde moment. Stap tegelijkertijd naar binnen en ga de strijd aan. Welke gezin, of welke gezinsleden verlaten de Escape room als eerst?
Dit competitie element geeft net wat meer spanning, want niemand wil deze strijd natuurlijk verliezen.

Beleef Escape room Rotterdam met het hele gezin.

Escape room Rotterdam biedt de leukste puzzels en raadsels voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 12 jaar. Breng een bezoek aan één van onze escape rooms en ga er daarna lekker samen op uit in het centrum van Rotterdam.