Is de escape room eng?

Sommigen houden er wel van en andere helemaal niet: Horror. Enge escape ervaringen. Het kan je escape ervaring maken of breken als je naast de moeilijke raadsels en ingewikkelde mysteries ook nog eens bang moet zijn voor schrikeffecten. Bij Doctor Watsons escape room hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Acteurs
Onze escape rooms zijn prima geschikt om te spelen met familie en collega’s. Er zijn ook geen acteurs binnen de kamer aanwezig die je kunnen laten schrikken. Op deze manier kan je je optimaal focussen op de puzzels en raak je niet afgeleid.

Daarnaast kan de deur ook altijd open, hij gaat niet écht op slot dus als je eruit moet is dit altijd mogelijk. Meld bij de begeleider dat je niet meer wilt, en het komt helemaal goed. We verwachten niet dat u het eng vindt om in onze escape room te zijn, ook zijn de ruimtes niet echt klein, en de groepen zijn niet al te groot. Dus claustrofobie zal zeer waarschijnlijk ook geen negatieve rol spelen in uw ervaring

Platenspeler Escape room

Jong en oud
Wij geloven dat een escape room spelen gaat om het mysterie en het oplossen van de raadsels. Daarom bevat onze escape room geen schrikeffecten. Het kan best dat u de escape room nog als eng ervaart, maar dit komt dan meer door de sfeer. Het doel van onze escaperoom is absoluut niet om u te beangstigen. Hierdoor zijn onze escaperooms ook geschikt voor jonge kinderen, en ouderen.

Sfeer
De escape room is absoluut niet saai! Hij bevat veel mysterie en spannende elementen, zonder dat het eng wordt. Hierdoor wordt je als speler helemaal meegezogen in het verhaal. Onze escape rooms zijn gefocust op het oplossen van de puzzels. Bij onze escaperoom gaat het om het spel: zo snel mogelijk de puzzels oplossen om zo de kamer in een record tijd te ontsnappen. Als je echt vastloopt, krijg je een hint.

De escape rooms zijn best moeilijk, slechts 35% van de spelers ontsnap. Dus als het niet lukt is dat helemaal niet erg. Als de tijd om is en u bent er heel bijna, zal de begeleider nog even wachten met het spel stoppen, dan heeft u toch nog de kamer opgelost.

KIES JE ESCAPE ROOM

U hoeft dus helemaal niet bang te zijn tijdens onze escape ervaringen. Bekijk een van onze kamers en ervaar het zelf!

× Hulp nodig? WhatsApp ons!