Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

VR-EXPERIENCE CASA DE PAPEL

La-Casa-de-Papel

Een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten. Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

Op basis van dit scenario is de VR- experience La Casa de Papel gebaseerd.

Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de Guardia Civil?

Hoe werkt het?

In deze game moeten zowel VR puzzels en real life puzzels opgelost worden om je doel te bereiken. Wie kan als de Guardia Civil om de tuin leiden en miljarden euro’s buit maken ?

Door Virtual Reality te combineren met ‘echte’ raadsels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. Het speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Terwijl 1 speler in de virtuele omgeving op ontdekking gaat, assisteren de anderen met het oplossen van de puzzels die op de speel tafel liggen.

Het spel is met maximaal 6 personen te spelen. Uiteraard spelen jullie het spel daarbij wel allemaal tegelijk en zul je dus goed op je medespelers moeten letten. Het spel duurt ongeveer 1,5 uur inclusief speluitleg en kan ook in het Engels gespeeld worden. 

Ivm de ruimte kunnen we 5 teams tegelijk laten spelen. Dat is 30 spelers.

La Casa de Papel

  • Next level teambuilding met Virtual Reality;
  • Ideaal voor grote groepen t/m 24 personen;
  • Samenwerken en competitie in 1 spel;
  • € 139,00 per gameplay ( 60 min) voor 6 personen.
  • 1,5 uur spanning en sensatie;
  • Ook een mobiele versie mogelijk, bij jou op locatie;
  • Gebaseerd op de populaire Netflix serie!

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!