Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ONTSNAP EN HELP EEN KIND

Op woensdag 1 maart 2023 is er een speciale escapedag.

Doctor Watsons ondersteunt de SundayFoundation. De Sunday Foundation biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. Zij houdt zich onder andere bezig met de kinderen van Sierra Leone, het armste land van Afrika. Door te ontsnappen uit de escape room van Doctor Watsons help je een kind ontsnappen aan kinderarbeid in de diamantmijnen. De volledige dagopbrengst zal overgemaakt worden aan de SundayFoundation. Je helpt een kind in Sierra Leone aan een toekomst.

Escaperooms zijn ideaal om de samenwerking in een team vloeiend te houden. Deze creëren een unieke sfeer, om elkaar eens goed te leren kennen. En daarnaast is het ook nog eens heel leuk. Binnen de escape rooms is samenwerken belangrijk. In beide kamers bevinden zich aanwijzingen en attributen om mysteries te ontrafelen en om je weg naar buiten op tijd te vinden. Vertrouw jij op je collega’s en vrienden?

Speel 1 maart 2023 en help een kind.

ESCAPEROOMS ZIJN DÉ IDEALE MANIER OM DE TEAMGEEST OP DE PROEF TE STELLEN

Communicatie is hierin de ‘key’. Wanneer je goed met elkaar communiceert is de kans groot dat jullie de opdrachten halen en op tijd de escape rooms kunnen verlaten.

Bundel je slimheid, samenwerking en wilskracht om met zo min mogelijk hints zo snel mogelijk te ontsnappen. Je krijgt 60 min de tijd om het escape avontuur te ontwaren. Snelheid en slimheid worden zo gecombineerd  

WAT KOST DAT?

€139,00

Dit is inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee of fris;
  • gameplay van 60 min;
  • Begeleiding van Dr. Watson.

BEDRIJFSUITJE

Teams hebben een aantal van 3 tot 6 spelers.

OVER DE SUNDAY FOUNDATION 

De Sunday Foundation is een initiatief van de Rotterdammers
Sander de Kramer en Hugo Borst.

De zeer bevlogen en geëngageerde schrijvers/columnisten schreven veel over, wat zij noemen, ‘vergeten plekken’ in de wereld. Plekken waar zich schrijnende, ontoelaatbare of zelfs onmenselijke dingen afspelen, maar die om één of andere reden geen of weinig internationale aandacht krijgen. Plekken waar mensen in nood verkeren, maar waar niets aan gedaan wordt.

De Kramer en Borst vinden dat onverteerbaar. Daarom zijn zij, met een groep gelijkgestemden waaronder artsen en geëngageerde ondernemers, de Sunday Foundation gestart.

De Sunday Foundation, die volledig bestaat uit vrijwilligers, biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. De stichting zet op de slechtste plekken ter wereld projecten op om de ergste nood te lenigen. Projecten van hoop. En, als het aan de medewerkers van de Sunday Foundation ligt, een hoop projecten!

 

Wat is een leuk bedrijfsuitje in regio Rotterdam?

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om als uitje een escape room te spelen. Dit is volgens bedrijven een leuk en leerzaam proces om elkaar als team beter te leren kennen.

Met hoeveel personen kan je de Company Competition doen?

De Company Competition is geschikt voor bedrijven met minimaal 20 deelnemers. 

Wat is een Company Competition?

Een Company Competition is een evenement voor bedrijven waarin verschillende teams zullen strijden voor de GOLDEN BRAIN award. Deze wordt gewonnen door het ontsnappen uit escape rooms binnen een bepaalde tijd. 

OFFERTE

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!