Company Competition

De Company Competition is dé ideale manier om het teamgeest op de proef te stellen

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn ideaal om de samenwerking in een team vloeiend te houden. Deze creëren een unieke sfeer, om elkaar eens goed te leren kennen. En daarnaast is het ook nog eens heel leuk. Binnen de escape rooms is samenwerken belangrijk. In beide kamers bevinden zich aanwijzingen en attributen om mysteries te ontrafelen en om je weg naar buiten op tijd te vinden. Vertrouw jij op je collega’s en vrienden? Probeer dan de company competition!
Communicatie is hierin de ‘key’. Wanneer je goed met elkaar communiceert is de kans groot dat jullie de opdrachten halen en op tijd de escape rooms kunnen verlaten.

Company Competition

De company competition is een old skool toernooi waarin je slimheid, samenwerking en wilskracht moet bundelen om met zo min mogelijk hints zo snel mogelijk te ontsnappen. Je krijgt 60 min de tijd om het escape avontuur van The Architect te ontwaren. Snelheid en slimheid worden zo gecombineerd  Kwalificeer jij je met je team voor de finale?

Je speelt dit arrangement met minimaal 5 teams van je bedrijf. Teams hebben een aantal van 3 tot 6 spelers.
De games worden op de door jou uitgekozen datum gespeeld binnen de competitie periode.
Die duurt max 7 dagen. Nadat alle teams gespeeld hebben worden de beste 2 uitgenodigd voor La Grande finale.  Wie wordt de winnaar van de GOLDEN BRAIN Award?

Met de Company Competition creëer je een unieke sfeer voor je werknemers. Ze zullen moeten samenwerken om uit de escape game te kunnen ontsnappen. Eenmaal in de kamer, is er geen weg meer terug. Collega’s leren elkaar kennen op een ander niveau. Je zult herkennen wie de leiders en motoren van een team zijn. Escape room Rotterdam zorgt voor een unieke ervaring voor jouw bedrijf.

Wat kost dat?

De Dr. Watson Company Competition kost:

€32,50 p.p.

Dit is inclusief:

  • 7 Game plays
  • Ontvangst met koffie, thee of fris
  • GOLDEN BRAIN Award
  • Begeleiding van Dr. Watson
Offerte voor een arrangement
Na het invullen van dit formulier ontvangt u dezelfde werkdag een offerte of wij nemen contact met u op

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!