Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

BICYCLE COMBI

De Bicycle Combi is de ideale manier om een uniek dagje uit te beleven voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Begin je dag met een exclusieve escape game en ontsnap door het oplossen van raadsels en puzzels. Ga vervolgens op fietstocht door het prachtige Rotterdam en zie de stad door de ogen van de Zadkine. Eindig je dag met een borrel in prachtige gentlemen lounge van Escape room Rotterdam, waarna jij kan kiezen om je dag af te sluiten in de al te gezellige WittedeWithstraat.

BICYCLE COMBI

Sightseeing in rotterdam

Ben je met een grote groep? Dan is de bicycle combi ideaal voor jou! De bicycle combi kan namelijk worden ingezet als een wisselprogramma. De bicycle combi is geschikt voor groepen van 8 tot 24 personen. Terwijl de eerste groep probeert te ontsnappen uit de kamer(s): L’Architecte en/of La Résidence, gaat de tweede groep met een gids op pad om Rotterdam vanaf het zadel te ontdekken.

Zodra je aan de beurt bent voor de fietstocht, zul je zien dat er gebruikt wordt gemaakt van originele tandems. Tandems zijn fietsen waar je met meer dan 1 iemand op kan rijden. De tandem stamt uit 1890 en komt oorspronkelijk uit Engeland.

Het leuke aan tandems is dat ze hoge snelheden kunnen halen omdat er meerdere rijders trappen. Je kunt er ook voor kiezen om voor een van de vele variaties individuele fietsen te gebruiken. Een uitstekende combinatie met ons fantastische ontsnappingsavontuur.

Let op: er kunnen max. 6 personen in de kamers. Bij meer dan 12 man wordt er een wisselprogramma gemaakt.

Neem daarvoor even contact met ons op aub. 0031(0)103041003 

 

Let op dit arrangement heeft een minimum van 8 personen.

WAT KOST DAT?

€59,00 p.p.

Dit is inclusief:

  • Fietstocht met gids;
  • Ontvangst met koffie, thee of fris;
  • Escaperoom(s);
  • Borrel (2 drankjes + koude hapjes)

Dit arrangement heeft een minimale deelname van 12 personen.

Hoe ziet je dag er uit?

WISSELPROGRAMMA

14:00 – 15:00

speelt groep 1 de escape room(s);

14:00 – 15:00

groep 2 gaat met de fiets richting Delfshaven met de gids;

15:00 – 15:15

wissel;

15:15 – 16:15

speelt groep 2 de escape room(s).

15:15 – 16:15

groep 1 gaat dan op fietstocht naar Delfshaven met de gids.

16:30 – 17:30

kunnen groep 1 en 2 bijpraten over hun dag onder het genot van een hapje en een drankje.

OFFERTE

MAAK JE BICYCLE COMBI COMPLEET!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

By-Bike.jpg

BEDRIJFSUITJE

Het Bicycle Combi escape room bedrijfsuitje is een wisselprogramma speciaal gemaakt voor grote groepen of groepen die gewoon een extra leuk uitstapje willen. Tijdens de Bicycle Combi speel je de escape room én ga je op fietstocht met een echte local! Dit is een perfect teamuitje als je houdt van verkennen. De gids zal diverse plekjes van Rotterdam laten zien en er wat over vertellen. Dit is dé kans voor jouw en je groep om de stad beter te leren kennen.  Lijkt dit wat voor jou? Lees dan verder.

Tijdens dit escape room bedrijfsuitje krijg je de unieke kans om Rotterdam te ervaren vanaf de oevers van onze geliefde Maas. Dr. Watson Rules the Waves is gebaseerd op de fabel van Hemmingway. Gelegen in de Golfstroom voor de kust van Havana begint het verhaal van Hemingway, het prachtige verhaal van een oude man, een jonge jongen en een gigantische vis. Dit verhaal van heroïsche inspanningen spreekt aan tot de verbeelding. Het staat als een unieke en tijdloze visie op de schoonheid en het verdriet van de uitdaging van de mens voor de elementen. Nu is het de tijd om hetzelfde te ervaren tijdens een unieke RIB-rit op de Maas.

Ga de strijd aan binnen je bedrijf tijdens de Company Competition. Dit is een escape room teamuitje speciaal voor bedrijven. Maak teams en vind door middel van samenwerking als eerste de uitgang in onze kamers. Tijdens de Company Competition kan je met je bedrijf een interne escape competitie starten. Gedurende een aantal dagen zullen alle teams 1 van de 2 kamers spelen en een tijd neerzetten. De 2 snelste teams kwalificeren zich voor de finale. Zij zullen gaan spelen om de 1e prijs, en daar hoort natuurlijk wat bij. Terwijl het ene team aan het ontsnappen is, hebben wij nog diverse wisselprogramma’s. Meer weten?

De schitterende locatie van Dr. Watsons leent zich voor een inspirerende sessie met het hele team! Tijdens het escape room bedrijfsuitje Small Conference kunnen jij en je collega’s gebruik maken van de speciale ruimtes die wij te bieden hebben. Er wordt ruim 6 uur gereserveerd in de Gentlemen’s Lounge. Tussendoor is er een lunch georganiseerd in de Raadszaal. Dit komt natuurlijk allemaal in combinatie met de escape game! Klinkt het escape room bedrijfsuitje: Small Conference als iets voor jou en je collega’s? Lees dan meer verder.

Worden er ook fietstouren in Rotterdam gedaan?

In Rotterdam zijn verschillende aanbieders van fietstochten. De bicycle combi is hier een bekend voorbeeld van. Tijdens de bicycle combi speel je een escape room gevolgd door een fietstocht door de stad. 

Met hoeveel personen kan je een bicycle tour doen in Rotterdam?

Fietstochten zijn voor groepen van elk formaat. Echter wordt aanbevolen om met groepen van minimaal 10 personen op pad te gaan.

Wat is een bicycle combi?

Een Bicycle Combi is de mix tussen het spelen van een escape room gevolgd door een fietstocht. 

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!