Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

BEDRIJFSUITJE

DE IDEALE MANIER OM AAN TEAMBUILDING TE WERKEN

Ben je op zoek naar een geweldig teambuildingsuitje voor jou en je collega’s? Escape room Rotterdam zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Nadat iedereen de kamer heeft betreden, gaat de deur op slot. De spanning stijgt en je hartslag versneld. Iedereen is op zijn hoede. Jullie krijgen vervolgens 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Wees scherp en help elkaar met het oplossen van de mysterieuze raadsels.

VERSTERK DE SAMENWERKING

EN VERTROUW OP JE COLLEGA’S

Door als team samen te werken, leer je binnen mum van tijd jezelf en elkaar beter kennen.
Doordat de klok doortikt en je 60 minuten hebt om te ontsnappen, zie je direct wie de leiding neemt en wie volgt of juist afwacht en toekijkt.
Wordt er goed met elkaar gecommuniceerd? Wie is er voldoende stressbestendig? En wie voert voornamelijk het woord? Tijdens dit bedrijfsuitje leer je onder druk hoe je team functioneert, maar ook hoe individuen gedijen in groepsverband.
Daarnaast zal de hoge fun factor ook zorgen voor veel lol en vermaak. Als team zullen jullie nog lang napraten over deze mysterieuze ervaring.

OFFERTE

Offerte voor een arrangement
Na het invullen van dit formulier ontvangt u dezelfde werkdag een offerte of wij nemen contact met u op

MAAK JE BEDRIJFSUITJE COMPLEET

Bekijk alle toevoegingen

Het Bicycle Combi escape room bedrijfsuitje is een wisselprogramma speciaal gemaakt voor grote groepen of groepen die gewoon een extra leuk uitstapje willen. Tijdens de Bicycle Combi speel je de escape room én ga je op fietstocht met een echte local! Dit is een perfect teamuitje als je houdt van verkennen. De gids zal diverse plekjes van Rotterdam laten zien en er wat over vertellen. Dit is dé kans voor jouw en je groep om de stad beter te leren kennen.  Lijkt dit wat voor jou? Lees dan verder.

Tijdens dit escape room bedrijfsuitje krijg je de unieke kans om Rotterdam te ervaren vanaf de oevers van onze geliefde Maas. Dr. Watson Rules the Waves is gebaseerd op de fabel van Hemmingway. Gelegen in de Golfstroom voor de kust van Havana begint het verhaal van Hemingway, het prachtige verhaal van een oude man, een jonge jongen en een gigantische vis. Dit verhaal van heroïsche inspanningen spreekt aan tot de verbeelding. Het staat als een unieke en tijdloze visie op de schoonheid en het verdriet van de uitdaging van de mens voor de elementen. Nu is het de tijd om hetzelfde te ervaren tijdens een unieke RIB-rit op de Maas.

Ga de strijd aan binnen je bedrijf tijdens de Company Competition. Dit is een escape room teamuitje speciaal voor bedrijven. Maak teams en vind door middel van samenwerking als eerste de uitgang in onze kamers. Tijdens de Company Competition kan je met je bedrijf een interne escape competitie starten. Gedurende een aantal dagen zullen alle teams 1 van de 2 kamers spelen en een tijd neerzetten. De 2 snelste teams kwalificeren zich voor de finale. Zij zullen gaan spelen om de 1e prijs, en daar hoort natuurlijk wat bij. Terwijl het ene team aan het ontsnappen is, hebben wij nog diverse wisselprogramma’s. Meer weten?

De schitterende locatie van Dr. Watsons leent zich voor een inspirerende sessie met het hele team! Tijdens het escape room bedrijfsuitje Small Conference kunnen jij en je collega’s gebruik maken van de speciale ruimtes die wij te bieden hebben. Er wordt ruim 6 uur gereserveerd in de Gentlemen’s Lounge. Tussendoor is er een lunch georganiseerd in de Raadszaal. Dit komt natuurlijk allemaal in combinatie met de escape game! Klinkt het escape room bedrijfsuitje: Small Conference als iets voor jou en je collega’s? Lees dan meer verder.

Wat is een escape room?

In een escape room wordt je samen met andere deelnemers in een ruimte geplaatst. Aan de hand van verschillende puzzels en raadsels moeten jullie samen een ontsnappingsmogelijkheid zien te vinden. Je krijgt hiervoor over het algemeen 60 minuten de tijd.

Waarom een escape room als bedrijfsuitje?

Door het spelen van een escape room word er binnen uw team meteen blootgelegd welke rol de spelers hebben. Wie is de leider? Wie is de motor? En wie kijkt weg?  Dit is leerzaam voor het team en toepasbaar op de werkvloer.

Wat zijn leuke bedrijfsuitjes?

Bedrijfsuitjes moeten leuk en leerzaam zijn voor het hele bedrijf, met oog op reflectie. Een escape room is hiervoor de ideale gelegenheid. Tijdens het spelen zullen teams worden getest en achteraf is er vaak een moment om te reflecteren.

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!