Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

Escape Room Rotterdam

SPEAKEASY PUB QUIZ

SPEAKEASY PUB QUIZ

Laat jezelf onderdompelen in de sfeer van de Roaring Twenties, waar jazz de lucht vult en de glazen altijd vol zijn. Onze speakeasy-stijl pub quiz belooft een avond vol spanning, sensatie en briljante vragen die je kennis tot het uiterste zullen testen. Dames en heren, deze avond is niet zomaar een quiz – het is een belevenis.

Verbluffende prijzen liggen in het verschiet voor degenen die de slimste, snelste en meest speakeasy-savvy geesten bezitten. We onthullen de mysteriën van de geschiedenis, de charme van de kunst en de ritmische melodieën van de muziek.

Trek je beste charleston cocktail jurk aan, strik je bow-tie en zet je flatcap op. Reserveer en sluit je aan in de bruisende onderwereld van intelligentie en vermaak. We ernaar uit om jou te verwelkomen in onze unieke speakeasy-stijl pub quiz. Tot dan, old sport!

Quiz

Men speelt in teams van 3 tot 6 personen 5 of 6 rondes van 10 vragen. Een quiz ronde duurt meestal 15 minuten. Na iedere ronde van 10 vragen worden de antwoordformulieren opgehaald en nagekeken. Tijdens de pauzes worden de spelers getrakteerd op het live ‘Crooner repertoire’ van onze muzikale quizmaster.

De quiz heeft als thema de roaring twenties. Het thema komt als rode draad terug in de vragen. Afhankelijk van de groepssamenstelling gaan de vragen over Nieuws, Sport, Geografie, Geschiedenis, Cinema, TV programma ́s en Muziek.

Let op: Dit arrangement heeft een minimum van 20 personen voor de aangegeven prijs. Kleinere groepen zijn mogelijk, alleen wordt de prijs verrekend naar het minimum aantal.

Drankjes zijn niet inbegrepen.

De pubquiz duurt 2 uur en kost 37,50 pp. Dit is een arrangement voor grote groepen.

 

 

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!