Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

PROEVERIJEN

De proeverijen

Doctor Watsons is een uitgesproken liefhebber van de betere sterken dranken. Om dit met u te delen is het mogelijk om verschillende proeverijen te doen.  Gin, jenever, whiskey of rum.

U wordt ontvangen in een stijlvolle gentlemenslounge in het centrum van Rotterdam. Tijdens het proeven wordt u meegenomen in de wereld van spiritualen waarbij u de achtergronden, het distillatie proces en bereidingswijze leert. grondstoffen.  Tijdens het proeven deelt een kenner zijn kennis en ervaringen met u en verteld de achtergronden van de verschillende spirits. Het smaken pallet en de toegevoegde botanicals worden uitgebreid belicht.

Dit arrangement omvat:

  • Proeven van 6 verschillende soorten;
  • exclusief gebruik van de locatie.
  • uitleg door een  expert

Het arrangement duurt circa 2 uur.

PROEVERIJ: EEN UNIEKE ERVARING

De geschiedenis van de spirits gaat bijna drie eeuwen terug. Vanuit oude recepten van medici werd gin, jenever, whiskey or rum gebruikt om ziektes te genezen. De historie is fascinerend de smaak soms tongstrelend.

Bij onze proeverijen kun je traditionele en bijzondere gin soorten proeven.
Samen ontdek je nieuwe smaken, duik je in de geschiedenis, en stap je de deur uit met een bord vol kennis over dit bijzondere distillaat.

OriGIN

Gin tonic wordt steeds populairder, maar wat maakt dit trendy drankje nou zo smakelijk? Wij vertellen je tijdens het proeven van zes verschillende gins het indrukwekkende verhaal van gin. Zo leer je meer over gin en haar variaties terwijl u ontspant. Je leert bijvoorbeeld  ook welke gin bij welke tonic hoort, welke soorten gin er zijn en welke distillatietechnieken  gebruikt zijn.

EEN HAPJE NAAST UW DRANKJE

Naast het proeven van de gins kunt u ook een selectie met lekkere antipasti-hapjes en tapas bestellen. De tapasplank is als extra te bestellen.

Deze proeverij biedt je een super leuke ervaring met lekkere drankjes waarin je gin op een andere manier leert kennen. Tijdens het proeven deelt de gin specialist zijn kennis en ervaringen met jullie.

Escape Room Rotterdam

KOSTEN?

Voor €31,50 per persoon krijg je deze unieke ervaring die ongeveer twee uur duurt en vanaf 10 personen geboekt kan worden.

De proeverij is inclusief:

Proeven van 6 gins en 1 gin tonic

Zoutjes en water

Antipasti-hapjes op aanvraag ( tegen meerprijs) 

Informatie en begeleiding tijdens het proeven

OFFERTE

ESCAPE ROOMS

Wil je graag ook een escape room erbij doen? Dat kan! Combineer een escape room met de gin tasting en maak je dag compleet. Na jouw escape avontuur ga je gelijk door naar de Stokerij en leert daar alles over gin, zo heb je samen met je vrienden, familie of collega’s een leuk uitje. Kijk voor de escape rooms op de kamers pagina, of vul het arrangementen formulier.

Kijk ook nog even bij de arrangementen pagina, daar staan nog erg veel leuke arrangementen die je kan kiezen naast de gin tasting. Denk bijvoorbeeld aan een fietstocht, een boot rit op de Maas, of met je collega’s een escape room doen en lunchen. Je kunt ons altijd bellen om de verschillende opties te bespreken. Niks is onmogelijk, we zullen altijd op zoek gaan naar een passende optie voor jou en je groep.

L'Architecte
Rotterdam Escape Room La Residence
La Résidence
Worden er gin tastings in Rotterdam gegeven?

In Rotterdam zijn er verschillende tastings. De gin tasting is hier een bekend voorbeeld van. Tijdens de gin tasting proef je met je groep verschillende soorten gins. Dit kan vaak ook in combinatie worden gedaan met een escape room om je uitje compleet te maken.

Met hoeveel personen kan je een gin tasting doen?

Gin tastings zijn voor groepen van elk formaat. Echter wordt aanbevolen om dit met groepen van minimaal 10 personen te doen

Wat is een gin tasting?

Bij een gin tasting proef je verschillende soorten gins.  Nadat je alle gins hebt geproefd mag iedereen zijn favoriete gin uitkiezen. Hier wordt ten slotte een gin tonic van gemaakt.

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!