Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

GIN DISTILLEREN

Altijd al eens je eigen drankje willen maken? Hou je van een goede gin? Dan is dit je kans.

Tijdens het Gin distilleren arrangement ga jij met je groep ieder je eigen gin stoken! Dit doe je onder begeleiding van een echte meester distiller. Deze ervaring maak je samen met je vrienden of familie mee. Aan het einde van de rit mag je natuurlijk proeven en krijg je jouw eigen stooksel in een mooie fles mee naar huis.

Let op het arrangement duurt 3 uur.

GIN

Gin is een mooi en lekker drankje, dit is ook precies de reden dat het drankje de afgelopen jaren zo geliefd is geworden. Het leuke aan gin is: dat je veel met smaken kunt experimenteren. Dankzij de specerijen en vruchten is er veel ruimte om te spelen. Tijdens dit arrangement zal er op een leuke educatieve manier worden verteld over Gin. Je leert onder andere over verschillende ingrediënten en stijlen. Ook zal er worden gesproken over de definitie van gin, de historie, productiemethodes, de soorten gin en hoe zij gestookt worden.

Escape Room Rotterdam

WAT KOST DAT?

Voor €75 per persoon kan jij met je groep deze top ervaring beleven. Dit arrangement duurt ongeveer 4 uur en kan vanaf 10 personen geboekt worden. Mocht het je leuk lijken, maar heb je minder tijd? Dan doen wij de voorbereidingen en dan kan het ook in 2 uur.

De distillering is inclusief:

  • Workshop van de expert
  • 20 cl. Gin naar eigen recept
  • Eigen label

ESCAPE ROOM

Het is natuurlijk ook mogelijk om dit unieke arrangement te combineren met een van onze escape rooms! Dit is de perfecte wijze om jou dag(deel) compleet te maken. Je begint je dag bij Dr. Watsons waar je om de afgesproken tijd bij ons voor de deuren van Museumpark 5 staat. Hier zal Doctor Watsons een kleine introductie doen waarna jullie naar de escape rooms worden begeleid. Nadat jullie de kamer hebben gespeeld zal Dr. Watsons jullie opwachten bij de uitgang. Nadat jullie zijn bijgekomen onder het genot van een drankje kunnen jullie gaan beginnen aan de workshop Gin distilleren. Dit wordt allemaal begeleid door een echte gin expert!

OFFERTE

GIN TASTING

Is deze mate van interactiviteit niks voor jou? Dat geeft niet! Wij hebben ook een gewone Gin proeverij als arrangement! Bekijk dit arrangement en ervaar zelf hoe leuk een hapje en een drankje kan zijn bij Doctor Watsons!

Worden er gin workshops Rotterdam gegeven?

In Rotterdam zijn verschillende aanbieders van workshops. De gin workshop is hier een bekend voorbeeld van. Tijdens het gin distilleren maak je met je groep je eigen gin recept! Dit kan vaak ook in combinatie worden gedaan met een escape room om je uitje compleet te maken.

Met hoeveel personen kan je een gin workshop doen?

Gin workshops zijn voor groepen van elk formaat. Echter wordt aanbevolen om met groepen van minimaal 10 personen op pad te gaan.

Wat is een gin workshop?

Bij een gin workshop maak je met je groep je eigen gin. Door het mixen van verschillende ingrediënten ontwikkelen jullie je eigen unieke gin. Aan het einde van de rit wordt er uiteraard een flesje meegegeven. 

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!