Christmas Cheer

Christmas Cheer is dé unieke gelegenheid voor het gezin

Christmas Cheer

Het is weer zover, kerst staat voor de deur! De leukste tijd van het jaar: sneeuw, gezelligheid en… Doctor Watsons! Ja dat klopt, Doctor Watsons pakt dit jaar eens flink uit voor dit mooie feest.

Offerte voor Christmass Cheer

Wat is het?

Tijdens de Christmas Cheer verkleed Santa Watsons zich helemaal in de sfeer. Jullie zullen op exclusieve manier de escape rooms gaan beleven. Door het oplossen van puzzels en raadsels in de koude winterse kelders van de Arminiuskerk banen jullie je een weg vrij naar het winter-valhalla van de doctor. Hier wacht een speciale verrassing op jullie.

Christmas Cheer special

Na het spelen van de escape rooms ontvangt u een speciale Christmas Cocktail die u kunt nuttigen in onze sfeervolle ontvangstkamers. Hier krijgen jullie de tijd om weer eens gezellig bij te praten met elkaar. Of kijk eens rond.. U bevindt zich namelijk in een al eeuwenoude kelder!

Rotterdam Escape Room Borrel Arrangement drankje

Wat kost dat?

Voor €32,50 per persoon krijg je deze unieke ervaring die ongeveer twee uur duurt en vanaf 3 personen geboekt kan worden.

De proeverij is inclusief:

  • Exclusieve escape ervaring
  • Christmas Cocktail
  • Gratis koffie en thee
  • Rondleiding in de kelder

Meer dan 6 personen?

Ben je met meer dan 6 personen? Geef dit dan aan op het formulier en wij regelen het verder! Of bel ons op ons geheime nummer: 010 3041003.

Merry X-mas! HO HO HO…

Reviews:

Ook benieuwd wat andere van onze kamers en arrangementen vinden?Klassieke cocktails in Doctor Watsons stijl

Gin Distilleren

Ander arrangement? Ga experimenteren met gin! Bekijk onze gin distilleer workshop en stook je eigen gin. Deze gin workshop haalt de echte chemicus in je naar boven en zorgt voor een middag vol gelach, drankjes en gezelligheid.

× Hulp nodig? WhatsApp ons!