Borrel arrangement

Hebben jij en je teamgenoten alle geheimen ontrafeld? Is het gelukt om binnen een uur het mysterie van Doctor Watsons op te lossen? Sluit dan je avontuur af met een welverdiend toast met ons borrelarrangement. Neem de tijd om gezellig met je collega’s of vrienden na te praten onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Eindig je escape room avontuur in Rotterdam met een cocktail of borrelarrangement in onze sfeervol bar.

Het borrel arrangement bestaat uit 2 drankjes van de Hollandse bar en een schaal met koude hapjes. Reserveer het borrelarrangement nu bij je escape room voor 10,00 euro per persoon.

Doctor Watsons Bar
Escape Room Rotterdam Borrelglas Arrangement

Deel je ervaringen met een borrel arrangement bij Doctor Watsons

Wie was het meesterbrein van jullie groep? Welke aanwijzing bracht jullie uiteindelijk tot de clou van het verhaal? Wie keek hopeloos verloren toe? En hoe presteerden jullie als groep onder tijdsdruk? Het borrelarrangement Rotterdam is hét moment om na afloop jullie ervaringen te delen. Na een uur ‘full focus’ is het nu tijd voor ontspanning. Want dat drankje hebben jullie wel verdiend!

Borrel arrangement Rotterdam

Naast ons klassieke cocktail arrangement Rotterdam kun je ook kiezen voor het borrelarrangement. Bij het borrelarrangement Rotterdam zijn hapjes en 2 van Hollandse bar inbegrepen. Ideaal voor groepen die op een extra feestelijke manier de middag of avond willen afsluiten. Reserveer het borrelarrangement nu bij je escape room voor 10,00 euro per persoon.

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze arrangementen?

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder. Wij zorgen er graag voor dat het een onvergetelijke dag wordt waar jullie nog lang over na zullen praten.

× Hulp nodig? WhatsApp ons!