Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

BORREL

Na een intens uur vol hersenkrakers en mysterie ben je wel toe aan even ontspannen. Gelukkig kun je bij ons na je escape avontuur een heerlijk verfrissend borrelarrangement bijboeken om even bij te komen van alle sensatie. Ook is er een moment om gezellig even na te praten: Wie was het genie van de groep? Welke aanwijzing gaf jullie uiteindelijk de openbaring? Wie keek hopeloos verloren toe terwijl de rest probeerde de geheimen te ontrafelen? Tijdens de borrel kun je napraten over hoe het ging, en wat jullie hebben ervaren.

LEKKERE TREK

Voor de lekkere trek kunt u na het spelen van onze escape room een borreltje doen in onze bar. Voor 15,00 euro per persoon is onze speakeasybar exclusief voor u beschikbaar inclusief twee drankjes zoutjes en bartender. Perfect om samen na te praten over het spannende avontuur dat jullie net beleefd hebben. Het is ook mogelijk om hapjes te bestellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Escape Room Rotterdam

VOORBEELDPROGRAMMA

Doctor watsons specialties

Doctor Watsons escape room biedt dé ideale activiteiten voor families, vriendengroepen en bedrijven. Wij hebben voor u een mix van arrangementen samengesteld om uw dagje uit een succes te maken. 
Tevens hebben we voor bedrijven ook speciale activiteiten.

L'ARCHITECTE

Onderzoek samen met je team met de klok tikkend op de achtergrond de kamer van architect Henry Evers. Vind jij de geheimen van het broederschap waar onderzoekers jaren lang naar hebben gezocht en ontsnap jij binnen de tijd? Uit deze kamer ontsnapt maar 60%.

Na het spelen van een van deze escape rooms kan je met ons borrelarrangement nog even na praten over jullie ervaring. Dit maakt jullie uitje compleet. Bij elkaar zal je zo’n 2,5 tot 3 uur bezig zijn met de escape room inclusief borrelarrangement.

L'Architecte
Rotterdam Escape Room La Residence
La Résidence

LA RÉSIDENCE

Onze moeilijkste kamer! Waan je in een zoektocht naar een geheim drankje waar de priester eeuwen geleden aan heeft gepuzzeld. Baan je een weg door de kamer en los de raadsels en mysteries op. Het lukt slechts 35% om deze kamer te voltooien. Lukt het jou om binnen 60 minuten het levenselixer te brouwen?

SAMEN EVALUEREN

Nadat jullie wel of niet de escape room hebben weten te ontsnappen, willen jullie vast even bespreken wat er goed of minder goed ging. In onze bar kan je met elkaar nog een drankje doen en genieten van wat koude bites. Kom lekker bij van je avontuur en praat even na over hoe jullie het vonden.

Na de borrel nog niet genoeg gekletst? Of hebben jullie zin in avondeten? Duik nog even de Witte de Withstraat in op slechts 3 minuten lopen van onze escaperoom. Hier zijn er genoeg mogelijkheden om lekker te eten, en ook om ‘s avonds een drankje te doen.

PRAKTISCHE INFO

Onze escaperoom is met het OV ook heel makkelijk te bereiken. Stap uit bij metrostation Eendrachtsplein en vier minuten later sta je bij onze escape room voor de deur. Voor je naar binnen kan moet je een wachtwoord geven aan onze gamemaster. Voor de deur begint je avontuur dus al!

Vanaf 33,17 euro hebben jij en je gezelschap een super leuke middag en/of avond in de te gekke escape room, gevolgd door een lekkere borrel met een hapje in onze bar, geheel in de sfeer van de escape rooms. Na jullie avontuur stappen jullie buiten in een andere wereld met een hele ervaring rijker.

OFFERTE

Waar in Rotterdam kan je lekker borrelen?

In Rotterdam zijn vele verschillende barretjes en restaurants. Echter is het veel leuker om een borrel te combineren met een leuke activiteit. In Rotterdam is het erg leuk om een escape room te combineren met een borrelarrangement. Bijvoorbeeld bij Doctor Watsons.

Met hoeveel personen kan je een hollandse borrel doen?

Hollandse borrels zijn voor groepen van elk formaat. 

Wat is een hollandse borrel?

Een hollandse borrel is een borrelarrangement waarbij 2 drankjes naar keuzes worden geserveerd. Daarnaast krijg je vaak ook koude hapjes zoals borrelnootjes en spaanse worst. 

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!