BORREL HOLLANDSE KEUKEN

Na een intens uur vol hersenkrakers en mysterie ben je wel toe aan even ontspannen. Gelukkig kun je bij ons na je escape avontuur een escape room borrelarrangement bijboeken om even bij te komen van alle sensatie. Wie was het genie van de groep? Welke aanwijzing gaf jullie uiteindelijk de openbaring? Wie keek hopeloos verloren toe terwijl de rest probeerde de geheimen te ontrafelen? Tijdens de borrel kun je napraten over hoe het ging, en wat jullie hebben ervaren.

Voor de lekkere trek kunt u na het spelen van onze escape room een borreltje doen in onze bar. Voor slechts 10 euro per persoon krijgt u twee drankjes en een plank koude borrelhapjes. Perfect om samen na te praten over het spannende avontuur dat jullie net beleefd hebben.

Offerte voor een arrangement
Na het invullen van dit formulier ontvangt u dezelfde werkdag een offerte of wij nemen contact met u op

Voorbeeldprogramma

Kies uit één van onze spannende kamers in de kelders van de Arminiuskerk in hartje Rotterdam.

La Résidence
Onze moeilijkste kamer! Waan je in een zoektocht naar een geheim drankje waar de priester eeuwen geleden aan heeft gepuzzeld. Baan je een weg door de kamer en los de raadsels en mysteries op. Het lukt slechts 35% om deze kamer te voltooien. Lukt het jou om binnen 60 minuten het levenselixer te brouwen?

L’Architecte
Onderzoek samen met je team met de klok tikkend op de achtergrond de kamer van architect Henry Evers. Vind jij de geheimen van het broederschap waar onderzoekers jaren lang naar hebben gezocht en ontsnap jij binnen de tijd? Uit deze kamer ontsnapt maar 40%.

Na het spelen van een van deze escape rooms kan je met ons borrelarrangement nog even na praten over jullie ervaring. Dit maakt jullie uitje compleet. Bij elkaar zal je zo’n 2,5 tot 3 uur bezig zijn met de escape room inclusief borrelarrangement.

Gezellig evalueren

Nadat jullie wel of niet de escape room hebben weten te ontsnappen, willen jullie vast even bespreken wat er goed of minder goed ging. In onze bar k

an je met elkaar nog een drankje doen en genieten van wat koude bites. Kom lekker bij van je avontuur en praat even na over hoe jullie het vonden.

Na de borrel nog niet genoeg gekletst? Of hebben jullie zin in avondeten? Duik nog even de Witte de Withstraat in op slechts 3 minuten lopen van onze escaperoom. Hier zijn er genoeg mogelijkheden om lekker te eten, en ook om ‘s avonds een drankje te doen.

Praktische info

Doctor Watsons Bar

Onze escaperoom is met het OV ook heel makkelijk te bereiken. Stap uit bij metrostation Eendrachtsplein en vier minuten later sta je bij onze escape room voor de deur. Voor je naar binnen kan moet je een wachtwoord geven aan onze gamemaster. Voor de deur begint je avontuur dus al!

Vanaf 33,17 euro hebben jij en je gezelschap een super leuke middag en/of avond in de te gekke escape room, gevolgd door een lekkere borrel met een hapje in onze bar, geheel in de sfeer van de escape rooms. Na jullie avontuur stappen jullie buiten in een andere wereld met een hele ervaring rijker.

KIES JE ESCAPE ROOM

Durf jij je te wagen aan het geheim van Doctor Watsons in Rotterdam?

× Hulp nodig? WhatsApp ons!