ARRANGEMENTEN

Escape Room Rotterdam: Het perfecte uitstapje met vrienden en familie

Ben je op zoek naar tips voor het beste uitje in de regio? Stop met zoeken, want escape room Rotterdam is de ideale activiteit bij uitstek. Waan je met z’n allen in de mysterieuze wereld van Dr. Watson en ontrafel zijn verhalen. Escape room Rotterdam is geschikt voor de bedrijfsuitjes, gezinnen, vrijgezellenfeestjes en meer. Wij beschikken over meerdere escape room arrangementen om uw dag compleet te maken.  Een culinaire combinatie met lunch of diner arrangement,  de company competition of het water op met razendsnelle RIB boten. We kunnen een volledige dag invullen.

Maak je uitje compleet!

Gin Tasting

Het Gin Tasting arrangement is ideaal voor de dames en heren onder ons die er van houden om lekker verwend te worden. Tijdens dit arrangement mag je lekker achterover leunen terwijl 6 verschillende, doch fantastische Gins voor je worden klaargemaakt. Dit wordt allemaal geregeld door een échte Gin expert! En wat is een lekker drankje zonder lekkere hapjes…
Ervaar zelf onze Gin Tasting en lees verder.

Gin Distilleren

Voor de wat actievere lui onder ons is er een speciaal programma klaargezet, namelijk: het zelf brouwen van Gin! Tijdens dit arrangement mag je je eigen Gin samenstellen. Dit arrangement gebeurd allemaal onder begeleiding van Doctor Watsons eigen Gin expert! Dat is nog niet alles, nadat je klaar bent met creëren van jouw unieke Gin concept, krijg je jouw fles Gin mee naar huis om aan vrienden en familie te laten proeven! Meer weten? Lees dan verder.

Vraag nu je offerte aan!

Offerte voor een arrangement
Na het invullen van dit formulier ontvangt u dezelfde werkdag een offerte of wij nemen contact met u op
× Hulp nodig? WhatsApp ons!