Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

ARRANGEMENTEN

Ben je op zoek naar het beste en leukste uitje in de regio? Stop met zoeken, want escape room Rotterdam is de ideale activiteit bij uitstek. Waan je met z’n allen in de mysterieuze wereld van Dr. Watsons en ontrafel diens verhalen. Escape room Rotterdam is geschikt voor de bedrijfsuitjes, gezinsuitjes, vrijgezellenfeestjes en meer. Wij beschikken over meerdere escape room arrangementen om jullie dag compleet te maken.  Een culinaire combinatie met lunch of diner arrangement,  een onderlinge competitie of het water op met razendsnelle RIB boten. We kunnen een volledige dag voor u invullen.

DOCTOR WATSONS

Voor de lekkere trek kunt u na het spelen van onze escape room een borreltje doen in onze bar. Voor slechts 10,00 euro per persoon krijgt u twee drankjes en een plank koude borrelhapjes.

Ben je een fan van Gin Tonic, of gewoon zin in een nieuw drankje? Bij onze Gin proeverij van Stokerij Klopman kun je traditionele en bijzondere gin soorten proeven.

Altijd al eens je eigen drankje willen maken? Hou je van een goede gin? Dan is dit je kans.
Tijdens het Gin distilleren arrangement ga jij met je groep ieder je eigen gin stoken! Dit doe je onder begeleiding van een echte expert.

ARRANGEMENTEN

Doctor watsons specialties

Doctor Watsons escape room biedt dé ideale activiteiten voor families, vriendengroepen en bedrijven. Wij hebben voor u een mix van arrangementen samengesteld om uw dagje uit een succes te maken. 
Tevens hebben we voor bedrijven ook speciale activiteiten.

DE ESCAPE ROOMS

Beide kamers zijn gevuld met raadsels, cryptogrammen en échte hersenbrekers. Rotterdam Escape Room biedt zo een geweldige ervaring met vrienden, familie of collega’s!
Binnen de escape rooms is samenwerken belangrijk. In beide kamers bevinden zich aanwijzingen en attributen om mysteries te ontrafelen en om je weg naar buiten op tijd te vinden. Communicatie is hierin de ‘key’. Wanneer je goed met elkaar communiceert is de kans groter dat jullie de opdrachten halen en op tijd de escape rooms kunnen verlaten.

DE BESTE ESCAPE ROOM IN ROTTERDAM

🔒 Welke escape room arrangementen zijn er?

In veel bekende escape rooms is er ruimte voor een borrel in combinatie met hapjes. Hierbij moet je denken aan koffie, thee en fris in combinatie met borrelhapjes. Daarnaast is het goed om te checken of de specifieke escape room ook een horecavergunning heeft. Indien dit het geval is kun je hier ook alcoholische drankjes drinken. 

🔒 Kan je ook andere activiteiten ondernemen?

Naast het spelen van ontsnappingskamers bieden escape rooms vaak ook arrangementen aan. Deze arrangementen kunnen bestaan uit activiteiten zoals Citytours tot VR gaming. Daarnaast worden er ook vaak arrangementen aangeboden met betrekking tot eten en drinken voor- of na het uitvoeren van de escape room.

🔒 Wat zijn de kosten voor arragementen?

De prijzen van standaard arrangementen voor escape rooms variëren. Borrelarrangementen zijn in veel gevallen al beschikbaar vanaf 10 euro per persoon. Hierbij ontvang je vaak koude hapjes en drankjes. Daarnaast kun je ook andere arrangementen kiezen in de vorm van een activiteit zoals bijvoorbeeld een VR game de kosten hiervoor beginnen vanaf 25 euro per persoon.

Scroll naar boven
× Hulp nodig? WhatsApp ons!