Escape Room Rotterdam – Doctor Watsons

Algemene Voorwaarden

 RESERVERING

  • Reserveren kan alleen online via Book now op Doctorwatsons.nl
  • Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht. U kunt de boeking opnieuw maken of contact opnemen met [email protected]

ANNULEREN

  • Annuleren is alleen mogelijk via het e-mailadres: [email protected]
  • Annuleren is tot 72 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
  • Doctor Watsons heeft de mogelijkheid om tot 24 uur voor aanvang de reservering te annuleren of te wijzigen. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 30 dagen teruggeboekt.

DE ERVARING

  • Wanneer je meedoet aan Doctor Watsons moet je begrijpen dat je niet een alledaagse bezigheid doet. Het is een spannend spel, maar ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65+. Toch blijft deelname te allen tijde op eigen risico.

GEHEIMHOUDING

  • Het plezier van escape games is het oplossen van de puzzels. Gun je vrienden ook dit plezier en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht.

LEEFTIJD

  • Kinderen van 13 jaar en jonger worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 16 jaar of ouder.

ALCOHOL / DRUGS

Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van DoctorWatsons twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

OVERMACHT 

In het geval van overmacht wordt u een coupon aangeboden waarmee u op een later tijdstip kan spelen. 

Onder noodtoestand wordt verstaan: (burger)oorlog, opstand, rellen, natuurrampen, overheidsmaatregelen, stakingen, werkbezetting, on beschikbaarheid van een of meer personeelsleden, onvoorziene vervoersproblemen; onvoorziene elektriciteits-, internet-, computer- en telecommunicatiestoringen.

Februari 2018. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.

Scroll naar top
× Hulp nodig? WhatsApp ons!